Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, הבוקר, בעקבות השעמום הכבד שפוקד אותי, שמתי פעמי אל לשכת התעסוקה הקרובה אל ביתי, והחלטתי לברר לגבי קורס אשר היני זכאי לצאת אליו מטעם לשכת התעסוקה, כמובן שהתעניינתי בקורס בתחום הרכב, עכשיו, במקור ניגשתי ע"מ להרשם לקורס שנקרא אוטוטרוניקה, הקורס מכיל לימודי מכונאות, חשמל, ואלקט'. אורכו של הקורס כ-10 חודשים, לימודים יום יום משעה 8 - 4

נאמר לי שכרגע אין הרשמה פתוחה לקורס, רשמו את הפרטים שלי, ויודיעו לי כשתפתח הרשמה.

כמו כן הוצע לי לצאת לקורס פחחות רכב, קצת יותר קצר, גם כן לימודים משעה 8 - 4.

האמת ? הרבה יותר מעניין מכונאות, אבל מעניין גם פחחות, ואני זכאי לצאת רק לקורס אחד מהשניים, אז יש התלבטות קצת מה עדיף לי לעשות.

דעות, ונימוקים לדעות, יתקבלו בברכה :)

אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראשית אתה רוצה לעבוד בתחום ?

אם אתה לא אז זה בזבוז זמן משווע...

סכום הכסף שאתה מקבל מהלשכה בזמן הקורס הוא 900 ש"ח בלבד! זכור זאת...

900 ש"ח בחודש זה ממש לא הרבה.

אם המטרה הינה לפאן (בתנאי שיש לך עוד כסף ממקורות אחרים להחזיק את עצמך) או עבודה עתידית לך על זה.

אחרת רד מזה.

פורסם

ג'וקר, המטרה היא אולי לעבוד בזה אחרי הקורס (מכונאות זה בטוח לעבוד בזה, פחחות לא), ואולי סתם להעשיר את הידע העצמי שלי, בינכו וכו' יש לי טונות של זמן פנוי, ואני עובד בשעות הערב בבורגראנץ' כשליח, זה מחזיק אותי גם בלי ה-900 ש"ח שלהם, אז מה רע לי גם קורס שבסופו תהיה לי הכשרה ועבודה מעניינת ? וגם לקבל סכום כסף מסויים כל חודש ?

אגב, אני יותר נוטה למכונאות כי אני יודע שיש לי אפשרות לעבוד במוסך של חבר, שמטפלים שם במכוניות משופרות גם :)

פורסם

אם זה מעניין אותך, ויש סיכוי שתעבוד בזה בעתיד (גם בתור משהו זמני בלבד) אני חושב שזה שווה.

בכל מקרה, (מהניסיון שלי, בקורס אחר של הלשכה) קורס כזה יתרום לך.

בהצלחה.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סליחה על הבורות,אבל אם מותר לי לשאול אז מי זכאי לקורס הזה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין לי אני אישית גמכן מושג מי זכאי ומי לא.

אבל בחייאת, כנס ללשכת התעסוקה הקרובה למקום מגוריך, וברר זאת...

מקסימום ? בזבזת לך חצי שעה בחיים.

פורסם

באתר של לשכת התעסוקה יש דרוג של זכאים לק'ורסים.

במקום הראשון - חיילים משוחררים

מקום שני ואילך מתמודדים גרושים/גרושות, מפרנסים יחידים במשפחה, אנשים המעוניינים בהסבה מקצועית, עולים חדשים, ועוד...

תבדוק, הכל שם...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אור,

אתה יודע מתי נפתח הקורס פחחות? וכמה זמן הוא נמשך? הוא מתקיים במכללת עתיד?

יכול להיות שאני יצטרף אליך

No worries 8)

פורסם

אני עוד חודשיים מסיימת את הקורס הזה...

בעיקרון אוטוטרוניקה זה קורס טוב מאוד (אם אתה בא כמובן עם רצון ללמוד ולא סתם, כי זו הבעיה עם הקורסים של לשכת עבודה שיש הרבה אנשים שמכריחים אותם ללכת לקורסים, ומאחר והם לא ממש רוצים ללמוד, אז הם גם לא נותנים לכל השאר ללמוד)..

בסוף אתה יוצא עם סוג 1 במכונאות, סוג 1 בחשמל ובחלק מהבתי ספר גם עם סוג 1 במיזוג אויר..

שווה..

פורסם

הקורס פחחות מתקיים במכללת עתיד.

הקורס מכונאות, מתקיים היכנשו בתוך חולון, אין לי מידע היכן בשלב זה...

אורכו של קורס המכונאות הינו כ-10 חודש, ובנתיים אין מידע על תאריך פתיחה.

פורסם

אני מכיר בחור אחד מאוד נחמד , שעבר את אותו קורס אוטוטרוניקה , עבד באחד המוסכים המורשים של אחד היבואנים במחלקת הדיאגנוסטיקה , ועכשיו הוא במחלקה הטכנית של החברה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

איך עושים דבר כזה??

בתור בן אדם מובטל ללא עבודה אתה מתחייב לשמונה שעות ביום להיות בקורס

ומשלמים לך 900 שקלים בחודש!! :shock:

מזה בדיחה??

איך אמורים להתקיים?

פורסם

בזהירות, עובדים בשעות הערב בשליחויות, ומתקיימים.

אני אישית מתקיים ככה כבר כמה חודשים מהעבודה בערב בשליחויות...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

הייתי היום בלשכה ונרשמתי לקורס אוטוטרוניקה שנפתח בחודש יוני/יולי במלט"ב בחולון, ונמשך עשרה חודשים.

מישהו יודע מה הרמה של המלט"ב? האם כדאי להתעקש לעשות את הקורס במכללת עתיד (במועד יותר מאוחר)?

ד"א למי שמעוניין החודש צריך להיפתח קורס פחחות במכללת עתיד, קורס של חצי שנה.

צחי.

No worries 8)

• תוכן חדש...