Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש תודה רבה על הפרטים הרבים והמפורטים.

מה צריך לבדוק לפני סגירה חוץ מבדיקה עדכנית והיסטוריית טיפולים?

אגב, לא הבנתי, אתה על עסקה דומה או שרכשת רכב שיצא מליסינג? אולי זה משתלם יותר ואפשר למצוא אחד שמור יותר.

וסליחה על הבורות אבל מה זה LSPI?

תודה.

פורסם

רכשתי רכב שיצא מליסינג לקראת תום חוזה דל בן אדם או לפחות ככה הבטיחו לי, אחרי ההונאה שעשו לי עם האובראול אני כבר לא מאמין לכלום.

Lspi זוהי תופעה שבה בעקבות סחיטה של דווושת הגז בסל״ד נמוך וכניסה של הרבה אויר ודלק במצבים מסוימים נוצרת הצתה מוקדמת בחלל הצילינדר בזמן שהבוכנה בדרכה למעלה ולא בשיא הגובה שלה, ההצתה המוקדמת יכולה לגרום לסדק או חשבר של הבוכנה או התלתל, ישנו קשר בין סוג מנוע (מנועי הזרקה ישירה או gdi) סוג שמן, מבנה מנוע ותכנון המנוע, טמפרטורות ועוד הרבה משתנים שגורמים לתופעה שעדיין נחקרת בידי מהמדסי רכב, כרגע הפתרון הוא שמני מנוע מיוחדים שיש או אין בהם מינרלים מסוימים שעוזרים למנוע את התופעה.

בשביל ללמוד עליה יוצר ובשביל ידע כללי תחפש ביו טיוב lspi ותקבל שלל סרטונים מצוינים המסבירים בצורה מאוד ברורה ומעניינת על התופעה.

פורסם

לא יודע למה פסלת את הרנו, אבל אני כנראה הייתי הולך לכיוון הזה (רכב חדש יחסית במחיר מצחיק), 

ממש לא חושב שאמינות האסטרה תהיה גבוהה בהרבה מהרנו,

וגם רכב ישן לא מאבד 50%+ מערכו בשנתיים כמו שכתבו מעלי אני חושב על הרבה פחות.

• תוכן חדש...