Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 7 שנים עצר אותי שוטר ונתן לי דו"ח אזהרה {נהיגה שלא בכיוון החץ בניגוד לסעיף 36(ד)}.אני לא מנוסה במצבים כאלה ולאחר שנתתי לשוטר רישיון נהיגה+רישיון רכב הוא בדק ואז אמר שאם אני מסכים להודות ולחתום עכשיו אז הוא יתן לי אזהרה ולא אצטרך לשלם קנס (ואם לא אז אצטרך לשלם קנס או לערער לבית משפט) .לא היה לי כוח להתעסק עם זה אז הסכמתי וקיבלתי דו"ח אזהרה.

הסימון על הכביש לא היה ברור והתבלבלתי (כשהוא עצר אותי עוד נהגים נסעו כמו שאני נסעתי אבל הוא לא עצר אותם כי הוא טיפל בי)

קראתי שעבירות תנועה לא נמחקות לעולם-הוצאתי עכשיו גיליון תעבורה ומופיע הדו"ח אזהרה משנת 2013.

אפשר לשלוח בקשה למחוק את העבירה בטענה שהסכמתי להודות כי פשוט רציתי להתפטר מזה ולא הבנתי את הזכויות שלי ושאם אני חותם אני בעצם מורשע בעבירה\סימון לא ברור על הכביש\התיישנות?

פורסם

אתה יכול לשלוח, הסיכוי שימחקו את העבירה שואף ל-0.

אתה בעצם הורשעת עפ"י הודאה, הודית בעבירה וקיבלת אזהרה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגליון ההרשעות שלי רשומות הרשעות משנת 1967

הם לא מבקשות אוכל ולא מפריעות למהלך חיי.

צא מהסרטים שאתה חי בהם כי הם מקצרי חיים

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...