Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם קצת מגזימים,תוך יומיים מתרגלים לזה וזה דווקא  מאוד אינטואיטיבי,אני לא חושב שזה נכון להסיק מסקנות מיומיים נסיון/חןסר נסיון בכלל.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממשק כזה צריך להיות נוח להפעלה בנסיון ראשון.כך היה לי עם רנו לפני מספר שנים, כך עם סיאט בימים האחרונים. בממשק של סיטרואן פגשתי לראשונה ב-2015 והזדעזעתי (בכלל, הקקטוס שבה נהגתי בדנמרק ב-2015 היתה בעיני אכזבה קשה אחרי ההתלהבות ממנה בפורום הזה, חפשו שרשור שלי מאז) ושוב לפני שנה - כל ניסיון להפעיל משהו היה כרוך במאבק. אבל, זה הניסיון שלי. אני יודע שבפורום הזה ה-308 והקקטוס אהובים  מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שלום, זה האינטרנט כאן, יש פה כל מיני אנשים עם כל מיני דעות, אם קשה לך לקרוא דברים שאתה לא מסכים איתם או שזה ח"ח פוגע בנפשך העדינה, אתה יכול לעבור לאיזו מערה בגליל. או בבני ברק.

אם יש לך טיעונים ספציפיים (ולא שחסר), אתה כמובן מוזמן לטעון אותם. אחרת, נשמע לי מעט יומרני להגיד לכולם מה לעשות.

תודה, ולילה טוב.

ד"א, זה כולל גם טויוטה יאריס? (היאריס שמגיעה לפה מיוצרת, תאמין או לא, בצרפת😱)

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • רעיון טוב! 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היי שוב

טוב , אז אחרי עוד כמה ימים של לבטים , החלטתי שנמאס לי סופית מהרכב ואין לי רצון עוד להחזיק בו.

אשמח בבקשה להמלצות על פי הפרטים הבאים :

משפחתית

קצת כוח לעקיפות

תא מטען מכובד

אוטומט

עד 45000 שקלים.

אשמח לרעיונות.

פורסם

אלא אם שינית את דעתך, אבל ניראה שיותר מעניין אותך העיצוב של הרכב. 

אז הייתי מציע לך להכנס למחירון יד 2 לסנן רכבים לפי המראה ואז לשאול לגבי 6-7 רכבים שניראים לך פחות או יותר.

כי לזרוק סתם רכבים שאולי יתאימו לטעם של אביתר29, זה סתם חסר פואנטה

פורסם

פתח שרשור חדש של ייעוץ ברכישת רכב, עם כותרת מתאימה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לפני 11.5 שנים, הייתי בערך באותו מצב כמו שלך- לאחר שכיוונו אותי לקנות רכב קטן ולא משפחתי,רכשתי יונדאי גטס עם מנוע 1600 ואחרי חודש כבר התבאסתי ממנו בגלל שהמושב גרם לי לכאבי גב.

קניתי משענת אורטופדית ונסעתי עם הנבלה הסרוחה 3 שנים עד שהחלפתי אותה.

במקרה שלך,תצטרך לרדת לפחות שני שנתונים כדי לקבל את מה שאתה מחפש.

מאזדה 3 עם מנוע 1.5- הרכב חלש ועם מנוע 2000 זה סיפור אחר לגמרי וגם בתקציב אחר לגמרי (ספיריט 2014 עולה סביב 70K).

הונדה 2014- סביב ה 60K ודגם פחות מאובזר יעלה כמה אלפים בודדים פחות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...