Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל לי החלק בשבתמונה:

902873408_WhatsAppImage2020-04-29at11_27_04.thumb.jpeg.e5f6d4df163835ecf9d1e9874ae8b2ad.jpeg

פיגו 3008

מצאתי אותו באינטרנט בתור WHEEL ARCH לכל הצדדים שיש למעט הצד שאני צריך- קדימה ימינה.

הקטע שבמוסך מורשה הם רוצים 900 ש"ח לא כולל מעמ ועבודה, שזה גזל אמיתי כשאני מוצא חלק מקביל בצד השני ב 200 ש"ח באינטרנט כולל משלוח לארץ.

הבעיה שאני לא מצליח למצוא בדיוק את הצד שאני צריך, ורוב האתרים אין להם חלקים או פירוט חלקים של פיגו ואם יש אז לא של הדגם החדש של 3008.

יש למישהו פתרון ? אתרים שכנראה יש ? 

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, asix כתב:

תשלח מספר שילדה ואז נוכל לעזור במק"ט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

VF3MCYHZRJS434272

עריכה אחרונה על ידי Ido_Me
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, Audi-T כתב:

בדוק אצל "הפולני"
תריץ בדיקה בפורום

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

סגור תודה

שאלה..  הפולני מחזיק חלפים מקוריים?

לפני 19 שעות, asix כתב:

בבקשה - מק"ט 98252888XT 

שם של החלק -FRONT WING MOULDING 

תודה רבה

תגיד המק"ט זה בדיוק החלק שאני צריך אבל הוא מופיע באינטרנט שהוא מתאים ל 5008, אותו דבר?

פורסם
לפני 2 שעות, Ido_Me כתב:

סגור תודה

שאלה..  הפולני מחזיק חלפים מקוריים?

תודה רבה

תגיד המק"ט זה בדיוק החלק שאני צריך אבל הוא מופיע באינטרנט שהוא מתאים ל 5008, אותו דבר?

כל היצרנים משתמשים בחלקים (ובמק"טים בעצם) משותפים להמון דגמים. חיפוש גוגל מהיר הביא גם תוצאות על 3008, כך שאין בעיה.

image.thumb.png.ecc175647efb05df280418121be0d416.png

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, asix כתב:

זה חלק משותף של 3008 ו 5008. יש המון חלקים כאלה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

כל היצרנים משתמשים בחלקים (ובמק"טים בעצם) משותפים להמון דגמים. חיפוש גוגל מהיר הביא גם תוצאות על 3008, כך שאין בעיה.

image.thumb.png.ecc175647efb05df280418121be0d416.png

אחלה תודה לשניכם.

אם יש לכם דרך פשוטה להסביר לי איך אני אוכל למצוא בעצמי את המקט לפעם הבאה אשמח לדעת, אם זה דרך איזה אתר או משהוץ

(אולי בעזרת המס שלדה כמו שאמרתם בהתחלה)

אולי זה עניין של ניסיון וידע פשוט ואז פחות רלוונטי..

פורסם
לפני 5 דקות, Ido_Me כתב:

אחלה תודה לשניכם.

אם יש לכם דרך פשוטה להסביר לי איך אני אוכל למצוא בעצמי את המקט לפעם הבאה אשמח לדעת, אם זה דרך איזה אתר או משהוץ

(אולי בעזרת המס שלדה כמו שאמרתם בהתחלה)

אולי זה עניין של ניסיון וידע פשוט ואז פחות רלוונטי..

לצערי אני פחות בקיא ברכבים צרפתיים, אך אם אי פעם תקנה רכב מקונצרן VW - מוזמן לפנות אליי. ב-VW זה סופר מסודר ויש מאגר שלם שלא נגמר :D.

2016 BMW M235i.

פורסם

תבדוק בפירוקיות, יש סיכוי שתצליח למצוא.

ורוב הסיכויים שהחלק לא נפל אלא גנבו לך אותו.

• תוכן חדש...