Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה עבור חבר. 

רגיל בשנים האחרונות למאזדה 3 2.0 ליטר, שעשתה את שלה, ומחפש רכב חדש. נהג בעבר חד פעמית באיביזה 1.2 טורבו והתלהב מאוד מזמינות הכוח. והחליט שעבור כוח הוא מוכן לספוג ענייני אמינות(עד גבול מסויים)

העניין שהוא מעוניין ברכב חזק, אבל לא משדר בשום צורה "ספורטיביות".

זאת אומרת לא רכב קשיח שלא יהיה הכי נוח בכביש משובש, או בבחינה חיצונית שלא יהיה שום דבר אקסטרה שמשדר "רכב לצעירים" 

המועמדות הן

אוקטביה 1.8 180 כ"ס- קראתי שיודעים לטפל ב-DSG היום בסביב ה-3-4 אלף, במקום 8 אלף במורשה בעבר. האם זה באמת ככה? למישהו יצא לטפל? 

כמו כן, האם מלבד נקודת התורפה של הגיר? ישנן עוד נקודות תורפה רציניות? 

אוקטביה 1.4 150 כ"ס- עד כמה היא מרגישה חלשה יותר לעומת ה-180 כ"ס? 

וולוו V40- במסגרת התקציב משודך גיר רובוטי דו מצמדי מבית פורד. הבנתי שהוא לא הקקה שהותקן בפוקוס הישנות , אבל אמינות לא להיט, אז בדומה לסקודה, מה רמת האמינות שלו? מה עלות התיקונים שלו? רמת האמינות הכללית  של הרכב, ואיך הוא לעומת הסקודה? 

אופציות שנפסלו ואולי לא בצדק- 

אלפא גולייטה- מוחצנת מדי לטעמו של החבר. 

לנצ'יה דלתא- עלות חלפים וטיפולים אסטרונומית. 

פוקוס 1.5 150 כ"ס- ע"פ ביקורות לא מרגישה כמו 150 כ"ס טורבו

אסטרה, קרוז 150 כ"ס- לא נוסו, אבל הדורות הקודמים הרגישו די חלשים ביחס לנפח המוצהר. 

אם ישנן עוד אופציות, או חוות דעת , אשמח לשמוע,

תודה לעונים

פורסם

רק מקריאת הכותרת הרכב הראשון שקפץ לי זו אוקטביה, והיא די יושבת בול במסגרת הדרישות שלו. ה1.4 מספיק חזקה (בטח אם התלהב כלכך מה1.2 באיביזה), כאשר אם אינני טועה ל1.8 אמור להיות יתרון נוחות בזכות מתלה אחורי רב חיבורי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בס"ד

ישנה אפשרות של המונדיאו עם הגיר הרובוטי +תוכנה והוא יכול לסגור את הסיפור ב-30 אלף ש"ח לרכב של 270 כ"ס (ה סליפרית המושלמת) וגם ישאר לו עודף לטיפול בגיר.
אם אתה שואל אותי, השילוב המושלם, היא אותה פוקוס של ה-150 כ"ס +תוכנה שתקפיץ לאיזור ה-200 כ"ס ואמינות טובה מאוד, אבל הוא יחרוג מהתקציב.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 2

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
תודה אבל אני לא רואה אותו מתחיל להתעסק עם תוכנות ודברים כאלה. 
בס"ד

בלי תוכנה, דגם הטיטניום, יש 240 כ"ס סטוק ללא שום שיפור והיא גם יחסית מפוארת.

פורסם
זה אותו גיר כמו שבפוקוס? במידה ולא, מה מידת האמינות שלו ומה עלות התיקונים ? 
בס"ד

זה לא אותו הגיר, בפוקוס מותקן DCT250, ובמונדיאו מותקן DCT450(הספרות מייצגות את מגבלת המומנט שהגיר עומד, 45 קג"מ).
הגיר במונדיאו הוא גיר רטוב ולא יבש כמו בפוקוס, אתה יכול לנסטע בפקק שעה ולא תהיה התחממות ולא דפיקות בהעברת הילוכים.
הבעיה בגיר, היא לא האמינות שלו אלא עלות ואיכות השיפוץ שלו (10K שיפוץ).
המחזיר שמן שמאבד מיכולת האטימה שלו גם לאחר שנה וחצי.

• אהבתי 1

פורסם

מה התקציב?

יש אוקטביה 2.0 בשנה וקצת האחרונות. אתה יכול לקרוא את המבחן שערך לה מני כאן.

הפוקוס 1.5 מרגישה מאוד כמו 150 כ"ס, בניגוד לאסטרה/קרוז שבאמת מרגישות חלשות בגלל הגיר האיטי.

אם התקציב מאפשר, אולי אפשר לעזור ללובינסקי להיפטר מאחת ה-308GT דיזל אם עדיין קיימות, או לחילופין GT בנזין.

אני לא רואה סיבה להכניס מונדאו לסיפור, היא גדולה יותר ואני לא רואה את היתרון של הגודל אם לא קיים הצורך בו (מסיע יותר אנשים, צריך תא מטען גדול יותר). 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נכון! הולך לשתות עוד קפה. 

פות"ש מוזמן לשכוח מכל מה שאמרתי מלבד ההמלצה על הפוקוס (או שאתה יכול לפתוח עוד שרשור עם המלצות לחברות מימון :lol:)

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, פבל כתב:

נכון! הולך לשתות עוד קפה. 

פות"ש מוזמן לשכוח מכל מה שאמרתי מלבד ההמלצה על הפוקוס (או שאתה יכול לפתוח עוד שרשור עם המלצות לחברות מימון :lol:)

בתקופה הזו?

אין איזו אחריות ניהולית לתרבות טובה? 🤣

הפוקוס רכב טוב,קצת צפוף מאחורה ואם אתה גבוה תעשה עליה סיבוב,יש פלסטיק שתמיד דפקתי בו את הברך,מחרפן קצת.

עריכה אחרונה על ידי halperin96
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אחריות?! חס וחלילה! שאנחנו נעודד מישהו לעשות בחירה מושכלת בכל מה שנוגע לרכב?! עצם המחשבה מעליב אותי :)

אני לא יודע מה נחשב לגבוה, אבל כל תאי הנהג של פורד צפופים, זה by design. תוכל לשים לב גם שאיזור המולטימדיה קצת בולט יותר לתוך תא הנוסעים מבמכוניות אחרות, זה כדי לייצר הפרדה בין הנהג לנוסע וליצור תחושה ספורטיבית יותר. יש מי שזה מתאים לו, ויש מי שדופק בגלל זה כל חלק אפשרי בגוף בכל מיני פלסטיקים. אני מבין את שתי הגישות.

• תוכן חדש...