Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי הארד דיסק SSD תקול שלא ניתן להתחבר אליו.

הוצאתי אותו מהמחשב הישן במטרה להוציא ממנו חומר למחשב החדש.

כרגע הוא מתחבר באמצעות USB למחשב החדש ומערכת ההפעלה לא מזהה אותו, יש לו כנראה כמה אזורים דפוקים שלא נותנים לקרוא את המידע במלואו.

ניסיתי למצוא איזה תוכנה שעוברת על החומר ומוציאה משם אחרי תיקון את החומר.

ניסיתי להיעזר בנ"ל:

EaseUS Data Recovery W

Minitool power data recovery 

Wondershare Recoverit

Dokan Library

כולם לא ממש עשו את העבודה לצערי, השאלה האם מישהו מכיר תוכנה טובה וחינמית שתעשה את העבודה ?

Polo 2012

פורסם

בדיוק יצא לי לשחזר דיסק עם ה-EaseUS data recovery, עבד ממש טוב (ולקח מ-ל-א זמן לסרוק את הדיסק), אבל השחזור עצמו ממש לא חינמי (מצריך License ב-70$).

צריך להבין אם המחשב בכלל יכול לגשת לדיסק (כלומר, הוא בכלל מזהה שיש שם משהו) ויש רק כמה אזורים דפוקים או שבכלל אין שום גישה לדיסק, מה שנשמע יותר סביר כי אף תוכנה לא מזהה כלום. גם אם יש גישה לדיסק אבל נמחק חלק מהותי מה-file system יש סיכוי שלא ישאר הרבה מה לשחזר.

יש מעבדות (וטכנאים פרטיים) שמתעסקים בזה, לרמת החלפה של חלקים בדיסק שיצאו משימוש, אבל זה ממש לא זול.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תנסה להעלות את הכונן עם מערכת הפעלה לינוקס,
לי זה הציל את רוב המידע במקרה דומה מאוד עם הארד דיסק רגיל.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מזדהה ברמת רכיב חומרה (בdevice manager) או הפרטישנים לא מופיעים?

אני הייתי מנסה גם לחבר אותו למחשב אחר, או מנסה עם לינוקס.

אם זה השני, נסה להיכנס לdisk management, אולי פשוט צריך לתת להם אות כונן.

אם זה הראשון - באסה. גם להלחים קונטרולר מssd שעובד כנראה לא יעזור (כי הfw גם יושב על הפלאש).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי עניתם לי בסינית, ואני בקושי דובר אנגלית.

כאילו אני מבין ברמת העיקרון של הדברים, לא מכיר ברמת לינוקס וכו', למרות שאני מהתחום אבל לא ברמה הזו.

בגדול מחפש תוכנה טובה שתעשה את העבודה במקום לקחת את זה למקום שייקח ממני סביבות 2000 שקל.

EaseUS - הראה לי את כל הקבצים, אבל אז הוא ביקש את הכסף והאמת שהייתי מופתע.. תבקשו בהתחלה למה לסחוב את הבן אדם חצי יום?

בגדול אני מאמין שהפתרון הוא באמת תוכנה טובה שתעשה שם Repair טוב לחומר וקדימה להעתיק למקום אחר.

המלצות ?

Polo 2012

פורסם

אם היית קורא את האותיות הקטנות, היית רואה את זה מההתחלה. זה לא כזה מוסתר.

אם הוא מצא לך קבצים, הדיסק כנראה במצב שמיש כזה או אחר. אני לא מכיר תוכנה חינמית, אולי גוגל בחיפוש ממוקד יעזור. אם לא, להוריד אובונטו לדיסק און קי, להריץ משם ולנסות לתקן את הדיסק (בהנחה שמדובר ב-NTFS) יכול אולי לעבוד, ואולי לא, ואולי אפילו לגרום לעוד נזק. כאן יש הוראות להרצה של אובונטו מדיסק און קי, כשתצליח תחזור שוב וננסה להתקדם.

אופציה אחרת, הרבה יותר פשוטה, היא לשלם את ה-275 ש"ח האלו.

אם אתה יכול להביא את הדיסק המקורי + דיסק ריק לשחזר אליו לת"א מחר (ולאסוף במוצ"ש או מאוחר יותר), דבר איתי בפרטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...