Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להיות בן-אדם אטום לגמרי לקנוס/לעצור מישהו שיוצא לעזור לקרוב משפחה מבוגר או בסיכון אחר.

לדעתי הסבירות שאחרי הסבר סביר ומנומס שזאת מטרת הנסיעה השוטר יתן קנס אפסי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 48 דקות, pasat04 כתב:

יצאתי הבוקר עם הרכב ועם אישתי. ביציאה מהשכונה היה מחסום. עשרות מכוניות עוכבו. שאלו מאיפה אנחנו ולאן אנחנו נוסעים. עניתי לקנות תרופות לאמה של אישתי (שישבה מאחור). אמרו רק בלי מפגש פיזי. עניתי שברור, מניחים לה על יד הדלת. אמרו כל הכבוד ויום טוב.

לדעתי, אלו היו שוטרים "משרדיים", לא חלק ממשטרת התנועה.

איפה בארץ?  כי אני לא ראיתי עדיין מחסומים.

פורסם

בין ראשון להרצליה לא הייתה ניידת אחת בכביש ,אפילו לא אופנוענים. מה שכן , כל לילה אני שומע איך מתאבדים על אופנועים חזקים סוגרים סקאלות על איילון לפי איך שאני שומע מנוע שלהם יושב על מנתק של הילוך 6 נראה לי. מה מדובר פה? 280-320 קמש? איזה כיף להם שיש קורונה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

@MostlyWicked 

לא מצליח לצטט את השאלה שלך

אבל בתחנת דלק מבוא שומרון על כביש 44 , פינת רחוב המכתש בחלון 

תחנת השטיפה עובדת. (לא יודע אם תומכים בשטיפומט ) 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בחיפה היו מחסומים וניתנו קנסות. לפחות לפי הדיווחים בפייסבוק השכונתי. וכאמור, ראיתי הרבה מאד פעילות משטרתית, הן בעיר והן ב-22.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

המחסום לא יכול לעשות לך כלום. 

תגיד שאתה נוסע להביא אוכל לאמא/ אבא / דוד ערירי  שלך ,שהם מבוגרים ואסור להם לצאת מהבית. 

מה יגידו לך , תחזור הביתה ותשאיר אותה לגווע ברעב ? 

או אם אתה נוסע למקום העבודה ? אסור לך לנסוע ? 

או סתם לקניות ? 

קנסות אפשר לקבל אם יש שלושה ברכב. מעבר לזה לא רואה איך נותנים למשהו קנס , ועוד יותר איך זה יחזיק אם תבקש להשפט. 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלושה ברכב בכלל או שלושה שהם לא חיים ביחד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למיטב ידעתי אסור לנסוע שלושה ברכב , 

יש החרגות לרכבי הסעה לעבודה , אז יש תנאים אחרים 

וכמו כן במונית אם אחד הנוסעים זקוק לעזרה (אחרת רק נוסע אחד במונית ) 

פורסם

בראשל"צ היה מחסום משטרתי ברחוב הרצל לכיוון צומת ראשונים בשעה 17:00, שלשום הסתובבו מהפיקוח העירוני וכרזו לאנשים להיכנס לבתים בצהריים.

היינו( זוג) בחולון באיזה חור ליד בית מחסה לכלבים כלשהו(ליד מסוף אוטובוסים), הגיע פקח עם ניידת שלא אמר לנו כלום אבל ממשפחה של 3 אנשים שיצאו לנשום אוויר ביקש לחזור הביתה.

פורסם

יצאתי בסוך לקניות היום עבור סבתא, אז בדרך מרעננה לתל אביב ראיתי מחסום על רחוב ירושלים בצד הנגדי (כלומר מהרצליה לרעננה).

כדהגעתי לתל אביב להוריד מצרכים עברה לידי ניידת שסיירה ולא אמרו כלום, אבל עצרו בהמשך הרחוב כשראו כמה אנשים ביחד.

בלי קשר לזה, כל תל אביב מלאה באנשים שרצים ומטיילים להם.

פורסם

היום לא רק שטפתי את הרכב, אלא עשיתי פלסטלינה ומעט גלייז באזור מסוים שדהוי מעט.

במשך השבוע אמשיך בטיפול הדיטייליג כל יום קצת עד שאסיים את הרכב. ( תעסוקה יומית, ומתיחת שרירים)

בשעות שאני יוצא אפילו חתולים אני לא רואה. 

• תוכן חדש...