Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

תהיה בטוח, שגם אם באופן תיאורטי, כמות מוסכי המדרכה הייתה שואפת לאפס, המחירים בשאר המוסכים היו נשארים באותה רמת מחיר .
לגבי הקנסות שהפיראטים האלה מקבלים, אכן, זה ככל הנראה לא מדגדג את הפושטק.
שכן שלי קיבל קנס כזה (70 אלף שח), פשוט הוא העביר את רחבת הטיפולים שלו למקום רחוק מהעין.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

אני מכיר כמה מכונאי מדרכה שהם הרבה יותר מקצועיים ופדנטים מלא מעט מוסכים גדולים

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 26 דקות, avargel כתב:

אני מכיר כמה מכונאי מדרכה שהם הרבה יותר מקצועיים ופדנטים מלא מעט מוסכים גדולים

השאלה היא מעבר למיקצועיות, גם הנקודה שעולה בנושא בטיחות בעבודה ופינוי שמנים.

גם אני בעבר טיפלתי לבד. רק שלמזלי יכולתי לעבוד על ליפט במוסך כללי (לא עונה להגדרת מוסך מדרכה) , אבל אותו אחד שעובד ברחוב "משתין" עלינו מעבר לכסף השחור (תרתי משמע) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

צודק

אבל כשכתבתי מקצועיות התכוונתי לכל המכלול,  כולל בטיחות, איכות הסביבה וכו'

למשל חלק מחברי הכנופיה פה, חלק מהמגיבים הבולטים בפורום הטכני שמבצעים טיפולים בעצמם, "מכונאי הבית" בעיר מגורי הקודמת, ועוד

אבל באופן כללי ברור שמוסך מסודר שעובד כמו שצריך עדיף. ע"ע רון או גבע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...