Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח שהתקבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, לחבר שלי יש רכב, שהיה ללא טסט שלושה חודשים. הסיבה לכך הייתה שהוא היה חייל ולא יכל להגיש את האוטו לטסט.

כשהשתחרר (לפני מספר ימים) הוא לקח את האוטו (שעדיין יש לו ביטוח) להגיש אותו לטסט במכון רישוי.

בדרך למכון!!!!! נעצר על ידי שוטר, וקיבל קנס של 250 שקל. אך! סירב לחתום!.

הוא ניסה להסביר לשוטר שהוא בדרך להעביר את האוטו טסט והוא לא יכל להעביר אותו עד היום מאלו וכאלו סיבות (צה"ל ומחסור בכסף בגלל המשכורת הצבאית)

תגובתו של השוטר הייתה "היית צריך ללכת לקבל הארכה מקומפיוטסט"

אז חבר שלי אמר לו "אבל בשביל לקבל הארכה צריך להביא להם את האוטו... זה מה שאני עושה..."

אז השוטר הגיב "היית צריך לקחת את האוטו בגרר לטסט!!!"

א-ב-ס-ו-ר-ד

נדהמתי!

להביא את האוטו בגרר למכון הרישוי ? למה לא? אולי גם לדחוף אותו בין השלבים במכון.

מיותר לציין שכבר חצי שעה מאוחר יותר האוטו עבר טסט.

מה ניתן לעשות בנידון? ההתנהגות הייתה מגעילה. בעלת חוסר התחשבות.

האם ניתן לערער?

לאחר שיחה עם מספר אנשים, נאמר לו לערער, כי השופט יבין את נסיבות המקרה, וזה אבסורד מה שהשוטר אמר לחבר שלי.

דעתכם ?

פורסם
ובכן, לחבר שלי יש רכב, שהיה ללא טסט שלושה חודשים. הסיבה לכך הייתה שהוא היה חייל ולא יכל להגיש את האוטו לטסט.

כשהשתחרר (לפני מספר ימים) הוא לקח את האוטו (שעדיין יש לו ביטוח) להגיש אותו לטסט במכון רישוי.

רכב ללא טסט, הוא גם רכב ללא ביטוח ולא משנה אם הפוליסה שלו עדיין תקפה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה בא להראות שהוא לא ביטל את הביטוח אפילו. לא היה לו פשוט זמן להעביר טסט.

ובשביל להעביר את האוטו טסט צריך ביטוח... הוא היה בדרך להעביר אותו טסט.

פורסם

לא נכון !!! די לחזור על הטעות הזאת שוב ושוב, הביטוח תקף עד חצי שנה ללא טסט.

אם חבר שלך עבר טסט באותו יום אז הוא יכול להגיע למשטרה ולהראות את חותמת הטסט

ואם לא כתוב שם שעה אז הוא יכול איכשהו לבטל את הדו"ח (כי הרי אז זו תיהיה הוכחה שהיה לו טסט מתי שהשוטר עצר אותו)

ואגב, העניין של להעביר את האוטו בגרר, זו לא המצאה או משהו, לפי החוק זה מה שאתה צריך לעשות, למרות שזה אבסורד לחלוטין ואף אחד לא עושה את זה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
לא נכון !!! די לחזור על הטעות הזאת שוב ושוב, הביטוח תקף עד חצי שנה ללא טסט.

אם חבר שלך עבר טסט באותו יום אז הוא יכול להגיע למשטרה ולהראות את חותמת הטסט

ואם לא כתוב שם שעה אז הוא יכול איכשהו לבטל את הדו"ח (כי הרי אז זו תיהיה הוכחה שהיה לו טסט מתי שהשוטר עצר אותו)

ואגב, העניין של להעביר את האוטו בגרר, זו לא המצאה או משהו, לפי החוק זה מה שאתה צריך לעשות, למרות שזה אבסורד לחלוטין ואף אחד לא עושה את זה.

זה שאתה החלטת שהוא תקף לא עושה את זה נכון.

הפוך את תעודת הביטוח וקרא בעיון את הסייגים וההגבלות שרשומים שם.

הביטוח אינו בתוקף ללא רשיון רכב בתוקף. תפסיק להטעות את הקוראים.

ול-SRACK .

תפסיק ! לכתוב ! עם ! כ"כ ! הרבה ! סימני ! קריאה !

זה לא עושה את העניין לברור יותר. סתם מפריע בעיניים.

לעצם העניין.

חברך הוא עבריין , הוא נסע ללא רשיון בתוקף , ולא משנה אם דקה או חודש או שנה.

אמנם התקנות מבדילות בין רשיון שלא בתוקף עד חצי שנה לבין תקופה העולה על כך באמצעות קנס שונה , אבל העבירה היא עדיין עבירה.

ברגע שנגמר הטסט - אסור לנסוע ברכב.

ניתן לקבל הארכה במכון הרישוי (שבוע ממועד עריכת מבחן הרישוי , ורק אם הגעת עם הרכב למכון. אף אחד במכון לא ייתן לך אישורים על סמך הניירות בלבד) , ניתן לקבל הארכה ל-24 או 48 שעות במשרד הרישוי (אין צורך להגיע עם הרכב) , או לגרור את הרכב עד למכון הרישוי.

השוטר צדק לגמרי כאשר נתן לחברך את הדו"ח. אין לו מה לנסות לבטלו.

הליכה לבית משפט לא תציל אותו , כיוון שטכנית הוא אשם.

אגב ,עניין החתימה או אי-החתימה לא משנה בכלל.

החתימה הינה אישור קבלה של טופס הדו"ח בלבד , ולא הודאה באשמה או משהו דומה.

ברגע שהשוטר רושם שהדו"ח נמסר ביד , אי החתימה לא מזיזה לאף אחד.

פורסם

האופציה לביטול דו"ח היא רק במידה והנהג מודה בעבירה, בעל רשיון לפחות 5 שנים לסוג הרכב ובעל עבר נקי מדוחו"ת תנועה שנתיים לפחות. כל סיבה אחרת לא תעזור לביטול דו"ח.....!

• תוכן חדש...