Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסע על רכב כזה כבר שנתיים. עכשיו הרבה יותר מבעבר ובנסיעות בין עירוניות, הדבר שהכי מפריע לי (מעבר לקיומו של המוביליי ההיסטרי) הוא רעשי רוח ניכרים מאוד בנסיעה בין עירונית. תא הנוסעים הופך רועש מאוד הכל מבערך 90-100 קמ״ש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 דקות, SuperBamba כתב:

נוסע על רכב כזה כבר שנתיים. עכשיו הרבה יותר מבעבר ובנסיעות בין עירוניות, הדבר שהכי מפריע לי (מעבר לקיומו של המוביליי ההיסטרי) הוא רעשי רוח ניכרים מאוד בנסיעה בין עירונית. תא הנוסעים הופך רועש מאוד הכל מבערך 90-100 קמ״ש

קלעת בול לסיבות שגרמו לי לקנות קיה סטוניק, הסטוניק שקט אפילו מהנירו שיש לי. בסטוניק מערכת תיקון סטיה מנתיב מקורית. בנוסף סבלתי בעבר מעלויות יקרות במוסכי צמפיון.

Kia Niro 2017

פורסם

אני לא יודע כמה זוכרים פה את סיפור הרכישה של הארונה, אבל שקלתי את הסטוניק בזמנו גם כן וירדתי ממנה בגלל שהיבואן לא הצליח לארגן אף פתרון סביר לנסיעת מבחן.

יש לנו שתי פיקנטו במשפחה והן לא זולות יותר לטיפול במורשה לעומת הארונה או הקארוק שיש להורים.

לסטוניק אין ניטור רכב בשטח מת ואין בקרת שיוט אדפטיבית.

המולטימדיה בארונה טובה יותר, בקרת האקלים מפוצלת שזה נחמד כשנוסעים עם עוד אנשים.

גם מבחינת ביצועים, לפחות טרום מתיחת הפנים, כמה שזכור לי הארונה עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הייתי שוקל סטוניק דאז ומגלה שאין לה בקרת שיוט אדפטיבית, הייתי מלטף את המוביליי בארונה שבאולם תצוגה ואומר לו ״בוא מתוקי, אראה לך את הבית החדש שלך״

עבור מי שנוסע נסיעות ארוכות (כמוני, בערך 200 ק״מ ביום לפחות 3 פעמים בשבוע) ברגע שמתרגלים לבקרת שיוט אדפטיבית לא חוזרים אחורה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה בדיוק העניין.

נסעתי הרבה מחוץ לעיר, תקופה מסוימת נסעתי גם 200 ק"מ ביום פעמיים עד 3 פעמים בשבוע.

היו חודשים גם שעשיתי בהם 3000 ק"מ ורובם היו מחוץ לעיר, ללא ספק מערכת מאוד נוחה וברגע שמתרגלים אליה מאוד קשה לחזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בת הזוג שלי סוגרת אוטוטו 3 שנים עם ארונה FR, הרכב עבר כ 23K ק"מ ומשמש כרכב שני.

נקנה כחדש לפני כ 3 שנים במחיר של 123K.

תקלה אחת נרשמה לפני כחודש כאשר המנוע החל לקרטע והסתבר שאחד הפלגים כשל , הוחלפו כל ה 3 , הרכב חזר להיות כבעבר.

רק מחמאות יש לי לארונה מלבד שיכוך המהמורות אשר נמצא בצד הנוקשה.

רכב עם תמורה מעולה למחירו , זריז , מצויד לא רע , תא מטען טוב, מרווח גחון אשר מאפשר ביקור בשבילי קקל , חסכוני במידה וננהג בצורה סבירה , ביטוח זול , בקיצור בחירה טובה למי שמחפש רכב שיכול להיות אופציה למשפחה קטנה.

חושבים על למכור לאחר 3 שנים, כאשר הכיוון הוא רכב חשמלי מלא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קטע, אתה הראשון שאני שומע שקורה לו מה שקרה בארונה שלנו עם הפלאגים, רק שאצלי בפעם הראשונה התעקשו להחליף רק אחד אז התקלה חזרה אחר כך.

אצלי הרכב סגר 3 שנים בספטמבר אבל עדיין לא עבר 40,000 ק"מ, הוא לא הוחלף עדיין בגלל שגעת השבבים. חשבנו ללכת על טויוטה אבל C-HR התייקר באופן מוגזם ויאריס קרוס נחות מהארונה, כך שכנראה בימים הקרובים יוזמן ארונה נוסף, הפעם אולי 1.5.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...