Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

מחפש צמיגים ללנסר, 195.60.15

הדגש הוא על שקט. גם ככה זה לא רכב עם בידוד או מנוע שקט וכשמוסיפים על זה את הרעש של הצמיגים היבשים שיש לי אי אפשר לשמוע רדיו אפילו.

מחפש צמיג במחיר של עד 300 לאחד, עם דגש על שקט.

המלצתכם ?

קיבלתי הצעה לTOYO ב280 שח לצמיג אבל אומרים שהוא מאד רועש.

פורסם

מה ההבדל?

בדיוק הזמנתי רביעייה שלהם באוטו דיפו (יש מחיר טוב - צמיג שני ב-60% הנחה ואז בסוף עוד 5% הנחה עם קופון 1100011 על כל הסט) - מה שמביא אותם לאותו מחיר שהציעו לי בפנצריות הזולות ברשת.

פורסם (נערך)

השמועה אומרת שהם פחות איכותיים. לא יודע לבסס את הטענה, אבל אני כן ממליץ לחקור קצת בנושא, כי ראיתי במספר שירשורים דיסהמלצות על הדגם התורכי.

אגב, אני קניתי את שלי גם מאוטו דיפו אך שלי גרמניים.

לא מזמן חיפשנו לדוד שלי effigrip לא תורכיים, ולא מצאנו במידה שלו, ולצורך העניין גם במידה שלי כבר אין, אז הוא קנה asymmetric גרמניים טריים שעלו לו אגב פחות או יותר (אני מנחש) כמו מה שאתה שילמת, אצל צמיגי אנטון ביפו (מחירים בריצפה - ואפשר להתמקח).

הצמיגים שלי נקנו עם תאריך מוטבע שהראה גיל של קצת פחות משנה. אני תוהה אם עדיין ניתן למצוא effigrip גרמניים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אשמח לשמוע אם באמת מרגישים הבדל בעוצמת הרעש בין הצמיגים השונים (בהנחה ומדובר בצמיגים חדשים) , או שהדבר שמכריע את הכף הוא איכות בידוד הרעשים של הרכב.

פורסם
אשמח לשמוע אם באמת מרגישים הבדל בעוצמת הרעש בין הצמיגים השונים (בהנחה ומדובר בצמיגים חדשים) , או שהדבר שמכריע את הכף הוא איכות בידוד הרעשים של הרכב.

כן, בהחלט! משפיע באופן משמעותי.

אבל כמו כל דבר הקשור לבידוד רעשים - מדובר במכלול,

וכדי שרכב יהיה שקט באמת צריך גם בידוד כללי מוצלח, גם מניעת רעשי רוח, גם צמיגים וגם וגם...

לפות"ש - בזמנו התרשמתי לחיוב בכל הקשור לשקט גם מברידג'סטון טורנצה turenzza , אם כי המישלין שכבר הוזכרו הם שקטים באותה מידה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ערב טוב

מישלין פרימסי 4 שקטים כמו הגודייר אפישנגריפ פרפורמנס.

יש לך אפשרות לבודד את רצפת הרכב ובתי הגלגלים על ידי הוספת מספר שכבות בידוד וספוג המתאים לכך,

מנסיון שלי כבר אחרי 3 מכוניות שביצעתי את זה, יש הורדה משמעותית של רעש הצמיגים ברכב.

• תוכן חדש...