Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל המהירות של גודווד 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מכיר את גוגל?

כרטיסים

https://ticketing.goodwood.com/PagesPublic/UserControlled/UserDefined.aspx?page=Festival-of-Speed&soalready=ofGb2mnerFNvtRrPD2AKfLvVEBoYGU1NMK7NIp8TZxY=

איך מגיעים

https://www.goodwood.com/stay-dine-relax/goodwood-house/getting-here/

[h=3]Rail services[/h]There is a regular service from London Victoria to Chichester (1hour 40 minutes), plus the coastal service from Brighton and Portsmouth. Buses or taxis are available at Chichester Station.

אייל

פורסם

כרטיסים לפסטיבל-

כמו שאייל ציין בסגנונו ה...תכליתי, כרטיסים לפסטיבל אפשר לקנות מהאתר הרשמי. הם מתחילים להיגמר רק חודשיים לפני הפסטיבל, אז יש לך עוד מספיק זמן להתלבט.

אני כבר קניתי כרטיסים יום אחרי שהם יצאו למכירה, לפני חודשיים.

לינה-

הנושא החשוב ביותר.

אם אתה מוכן לנהוג, תלון רחוק, בזול, ותנהג כל יום (ותעמוד בפקקים קרוב לפסטיבל). אני חושש לנהוג שם ומעדיף ללון ב-BNB (יקר) קרוב לפסטיבל. כל מה שנמצא במרחק של 5 ק"מ מצ'יצ'סטר נחשב מספיק קרוב.

הגעה-

השדה הכי קרוב לפסטיבל זה גטוויק אבל אין לשם טיסות ישרות מהארץ ביום רביעי (יום לפני שהפסטיבל מתחיל); רק בשלישי וחמישי (איזיג'ט).

פעם נחתתי שם כשטסתי מצרפת, אבל שביתת רכבות הובילה לכך שהאוטובוס המאסף נסע במשך שעתיים וחצי עד לצ'יצ'סטר (דרך שלא אמרוה לקחת יותר משעה).

חוץ מהפעם ההיא, אני תמיד נוחת בלוטון ונוסע, ברכבת, דרך לונדון, עד לצ'יצ'סטר.

אם יש עוד שאלות, אשמח לענות, אבל נראה לי שפירטטתי לא מעט בהודעות הקודמות שלי בנושא הפסטיבל (ירדתי עד למחיר הסנדוויץ'!).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בפסטיבל המהירות האחרון של גודווד ביקרנו בת הזוג שלי ואני.

נחתנו בגטוויק וסגרנו מראש לינה בשדה, יש שם מלון נחמד, השכרנו ווקסהול (אופל) קורסה ידנית, הנסיעה היא באורך של 30-40 דקות לכיוון, זה היה מייגע בעיקר בשל הנהיגה בצד ההפוך לנו, לו זה היה רק באוטוסטרדות, אבל יש הון מקטעים צדדיים דו נתיביים צרים שהופכים את החוויה לפחות נוחה.

(חברים שכרו דירה במרחק 10 דקות, ממליץ על האלטרנטיבה הזאת).

אנחנו פקדנו את הפסטיבל מדי יום במשך 3 ימים מלאים, יש המון מה לראות, החל מנהיגה ברכבי פורמולה, אופנועים, נאסקאר מכל השנים ועד מירוצי ראלי במעלה האחוזה, בפנים האוכל לא יקר, יש מתקני מים בחינם.

החום השורר כבד ובתוך הביתנים הפזורים בהם מציגים היצרנים השונים אין מזגנים.

יש שדרה ענקית של דוכנים לרכישת מזכרות, רכבים, חלקי חילוף, אפטרמרקט ועוד.

אגב רק מהחנייה בחוץ אפשר לעשות תערוכה בקנה מידה מטורף.

ממליץ בחום ללכת, משהו שכל חובב רכב חייב לחוות!

פורסם

גל, חיכיתי לתגובה שלך- טוב לראות שחזרתם מרוצים, גם כמה חודשים אחרי שהאירוע נגמר וההתלהבות הראשונית נגמרת. לא נרטבתם ביום ראשון?

"נהיגה ברכבי פורמולה"? מי הציע את זה?

החום כבד, אבל לא משהו שאנחנו לא רגילים אליו; היום הכי חם שם= יום קיצי נעים, עם טמפרטורות נמוכות, במרכז הארץ. הלחות נמוכה מאוד.

אבל השמש מכה ללא רחמים ובריטים הלבנבנים (וגם אני) נהפכים ללובסטרים אחריי יומיים רצופים בשמש. לא תמיד מזהים אותי כשאני חוזר לעבודה.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

התכוונתי לרכבי פורמולה של יצרנים, סליחה שהטעתי, נבע מעייפות מצטברת :)

לשמחתנו נפגשנו עם כמה חברים שפוקדים בדרך קבע את הפסטיבל והיוו לנו מורי דרך ביום יום (תודה ירון תייר GFORCE, אוהד אלגוב עורך מגזין "אוטו")

לי היה קשה עם החום, אכן הלחות לא גבוהה, אבל השמש נותנת את אותותיה ועושה זאת ללא הרף.

האנרגיות שיש בפסטיבל הזה פשוט מדהימות, יש המון מה לראות החל מהבוקר ועד השעות המאוחרות בסופו של כל יום.

אם זה להתארח ולשבת לקפה עם הבעלים של באק מונו לצד הרכב שלהם, או סתם להסתובב בחוץ במדשאות הירוקות שמשמשות כחנייה לאלפי רכבים מעניינים.

• תוכן חדש...