Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סלריו שנת 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מתלבט אם לקנות סוזוקי סלריו שנת 2017, אשמח אם תעזרו לי בחוות דעת על הרכב.

האם הוא נוסע טוב בנסיעות בינעירוניות או לא?

האם התיבה הרובוטית מפריעה?

האם המנוע רועש?

אבזור, נוחות וכו'.

תודה !

פורסם

נוסע בסדר גמור בבינעירוני, התיבה הרובוטית מפריעה מאוד במהירויות נמוכות, איבזור טוב אבל מולטימדיה ועוד דברים בהתקנה מקומית, מרווח.

פורסם

מכונת כביסה על גלגלים. אחת המכוניות הגרועות ששווקו כאן. יש אלטרנטיבות עדיפות.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עדיף לקנות שברולט ספארק מהצורה החדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה התקציב וצרכים. סלריו היא לא האופציה הכי טובה בגזרת המיני, אולי בהינתן תקציב נוכל להציע אופציה מתאימה יותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
מה התקציב וצרכים. סלריו היא לא האופציה הכי טובה בגזרת המיני, אולי בהינתן תקציב נוכל להציע אופציה מתאימה יותר.

תקציב של עד 35 אלף ש"ח

פורסם
ממליץ לך על פיג'ו 108,

רכב נוח עם גיר רובוטי חד מצמדי אך טוב ולא בלתי נסבל.

שווה לבדוק.

אמא שלי מחזיקה באחת כבר 3 שנים שקנה חדשה, ומאוד מרוצה.

איך הוא בבינעירוני?

פורסם

מצויין, לא הכי שקט, אך עדיין מדובר ברכב קטן, אך הרבה יותר שקט מה301 שהיתה לי למשל.

כדאי תעשה נסיעת מבחן, כי רמת השקט המקובלת על כל אחד היא די סובייקטיבית, בגדול רכב חמוד ומהנה מאוד, בבינעירוני נוחה מאוד ורכה יחסית, וגם לא קופצנית, אני אוהב לנהוג בה.

פורסם

סלריו היא מכונית יותר פרקטית מ 108.

יש תא מטען יותר גדול ואפשרות להסיע 3 נוסעים במושב האחורי. (רק שני נוסעים ב 108 ). חלונות אחוריים נפתחים כמו שצריך ולא כמו ב 108, למי שזה חשוב.

נהגתי וזה לא כזה גרוע כמו שחושבים, החיסרון העיקרי העייני הוא הגיר הרובוטי.

לא זכור לי שהיה רעש בנסיעה ברמה מטרידה אבל זה היה מזמן, לפני איזה 3 שנים.

DSCF00601.jpgDSCF00631.jpgDSCF00691.jpg

פה אפשר לראות איזה צריכת דלק היא הראתה לי, 17.1 ק"מ לליטר בנסיעה זריזה מהמרכז לירושליים בלילה.

DSCF0032.JPG

בכל מקרה, השוק הישראלי לא קלט אותה יפה. או בגלל הגיר או שלא הייתה הייתה מספיק זולה כמו אלטו. נמכרו מעט יחידות והיבוא הופסק לפני כשנה - שנתיים.

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

יש אלפי אנישם שנוסעים בסוזוק אלטו (שבטוח לא טובה יותר) ומרוצים.

זה לא יותר גרוע מניסאן מיקרה ומיצובישי ספייס סטאר ואמור להיות יותר זול מהן.

אבל שוב, לא הייתי קונה בשום מצב את הדגם הרובוטי. את הידני, אולי.

פורסם

אין לי ניסיון עם הסלריו,

אך מה שאני כן יכול להגיד זה שהגיר הרובוטי החד מצמדי ב108 הוא היחיד שהרגיש לי טבעי, זריז ומגיב יפה, לפי מה שאתם כותבים נשמע לי שהגיר של הסלריו דומה לזה של ה301 האיטי, מסורבל, ולא נעים.

ואני אומר את זה אחרי שהייתי עולה על ה108 אחרי ה301 ואחרי המאזדה 3, הגיר של ה108 משום מה מתנהג הכי טוב מהגירים הרובוטיים החד מצמדים שיצא לי להכיר.

פורסם

במקום סלריו הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר עם גיר רציף, אמנם לא שקטה אבל גיר רציף הרבה יותר נעים מרובוט חד מצמדי.

הספייס גם מרווחת מאחור ביחס לרכב מיני, מאובזרת טוב יותר מהסלריו ובעלת מנוע חזק יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...