Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום חברים , מקהילת ההונדות אין לי שום ציפיה למציאת הפיתרון ( נישת האוטומט נעלמה כלא הייתה)

לכן מקווה למצוא את הפיתרון כאן .

לשאלתי :

הגיר בהונדה שלי בן 28 עוד מעט פועל היטב עד לא מזמן , לצערי הוא מחליק בין הילוך שני לשלישי ( המעבר בין הילוך מלווה בהעלאת טורים כאילו הגיר נכנס לניוטרל).

שמתי לב שאם אני משחרר את הגז בין המעבר של ההילוך אין החלקה. אבל לא רק .

בלחיצת דוושת גז עד הסוף ( כבל קיק משוך ) , האוטו לא מחליק בכלל בטורים הגבוהים , אלא רק בטורים נמוכים .

מעבר לכך ,במידה ואני נוסע עם מזג ( מדחס מופעל ) , הגיר אינו מחליק , מה מביא אותי למחשבה שאולי טורים נמוכים זאת הבעיה , השאלה היא איך ?

אשמח לדעת איזה סוג גיר זה ומה שיטת הפעולה שלו

נ.ב

החלפתי לא מזמן שמן גיר ,השמן הכי נקי ללא שבבי, המגנט היה נקי יחסית ולא הראה סימני עייפות של הגיר .

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמה שאלות כלליות:

לאיזה שמן החלפת? אתה בטוח שהוא מתאים לדגם שיש לך?

האם בוצע גם שטיפה?

האם הוחלף פילטר גיר?

איך בוצע המילוי? האם בדגם שלך צריך לחמם את השמן גיר ואז להוסיף עד לכמות הנדרשת?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
תוציא את המדיד ותריח את השמן. אם יש לו ריח שרוף (למרות שהוא הוחלף) אין מנוס משיפוץ גיר.

השאלה מדוע יש הבדלים בנסיעה עם /בלי מזגן ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי חברים, השמן הוחלף לשמן מקורי יצרן הונדה af.. שיפור לא זול, פילטר גיר לא ניתן להחלפה בסוג הגיר שלי (הוא פנימי).. לגבי ריח אין ריח שרוף. השמן שיצא בפילה היה תקין למדי לא שרוף וללא שבבים.. האומנם אולי הלך אצלי הסלנואידים?

יפני זה הכי אחי

פורסם
השאלה מדוע יש הבדלים בנסיעה עם /בלי מזגן ?

ההבדלים נובעים מכך שבעת הפעלת מזגן נכנס לפעולה מאוורר נוסף אשר מוריד את טמפ' השמן ולכן הוא לא מחליק.

לדעתי אחרי כל ההחלפות שהוא עשה הכיוון הוא לשיפוץ גיר.

אני מניח שלשמן הישן של הגיר היה ריח שרוף.

לדעתי בקרוב יתחיל להחליק גם עם מזגן.

• תוכן חדש...