Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לא מזמן מגבר 4 ערוצים שהיה בשימוש.יש אצלי כבר מגבר 2 ערוצים שמחוובר לסאב ועובד בצורה טובה ללא שום תקלות.

חיברתי את המגבר החדש (במקביל למגבר שכבר קיים אצלי) והוא עובד.רק שהוא מרעיש מידי פעם,בזמן החלפת שירים בדר"כ ובזמן שהHU לא משדר והמגבר עובד(הכוונה במעבר השקט בין השירים),למה?

יכול להיות שזה קשור שיש לי 2 זוגות RCA מוצמדים אחד לשני או שזה לא קשור?

והאם להצמדת RCA יש השפעה ששלילית כל שהיא(כמו הצמדה של + וRCA)?

ובעיה נוספת,שנובעת מRCA באיכות נמוכה או מכניסות קצת דפוקות למגבר:

לפעמים השידור מהמגבר פוסק,אני משחק קצת עם הכניסות RCA מושך אותם חזק לצדדי,והוא חוזר לעבוד,זה נובע בכניסות בעייתיות או מכבל באיכות נמוכה יחסית(של רד סאונד),ואם זה בעיה מהמגבר כיצד ניתן לטפל בה?

sani

פורסם

בעיקרון אתה יכול לפתוח אותו ולהחלים את המגעים הרופפים !

אבל כדאי לבדוק עם הכבלים הRCA הראשיים שלך כדי להיות בטוחים שהבעיה היא אכן במגבר !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

המגבר השני עובד בצורה תקינה לחלוטין עם אותם כבלי RCA,כך שסביר להניח שהבעיה נובעת מהמגעים במגבר,פתחתי את המגבר ואין לי גישה למגעים,מה ניתן לעשות?

sani

פורסם

אין כזה דבר אין לך גישה !

מישהו הרכיב את הפלאגים של ה RCA האלה לא ?

אולי מלמטה יש הלחמות שאיתם תפרק את כל הקוננקטור , ותחליף אותו !

שלח תמונות של החלק העליון והתחתון של המגבר (פתוח כמובן ) ! אולי נוכל לעזור לך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
(כמו הצמדה של + וRCA)?

מה קורה כשמצמידים + ו RCA ?

לא קורה שום דבר. אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום בשביל להבין שהמיתוס הזה כבר הופרך מזמן ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחח אני שמתי במערכת את הפלוס חבוק עם ה RCA עם אזיקונים , שלא יחשוב לזוז בכלל

ואין לי שום בעיה

פורסם

אני שמתי את שלי מסולסל ביחד עם 3 כבלים של מתח :)

כמובן שהרעש שנוצר בעקבות כך הוא בלתי נסבל ...........

J/K.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...