Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע הגה דוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב.

ברכבי (פולו 2002) יש תופעה בכמה חודשים האחרונים שההגה מתחיל לדהות ומקבל גוון לבן.

ולא רק גלגל ההגה דוהה אלא כל ההגה דוהה. מה ניתן לעשות?

בתודה, איתמר.

פורסם

איתמר , תחליפו כבר את האוטו הזה :lol:

מה לעשות? שתיסע לעשות טיפול - תבקש בברע"מ שיבדקו ממה זה קורה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום לכולם ובוקר טוב.

ברכבי (פולו 2002) יש תופעה בכמה חודשים האחרונים שההגה מתחיל לדהות ומקבל גוון לבן.

ולא רק גלגל ההגה דוהה אלא כל ההגה דוהה. מה ניתן לעשות?

בתודה, איתמר.

גם לי זה קרה ברכב שלי (גולף), ההגה (מעור) קיבל גוון חום מגעיל כזה, חשבתי בהתחלה שזה שומנים שנדבקו להגה מהיד אז השתמשתי במסיר שומנים לנקות ובאמת יצא רוב הלכלוך, אחרי זה ראיתי שגם הצבע של העור הוא לא כמו שהיה פעם אז ניסתי כלמיני תחליבים לעור וכלום לא ממש עזר, ההגה אמנם שחור אבל לא זוהר כמו שצריך.

זה בנוגע להגה. בנוגע לפלסטיקה באוטו, הייתה לי תופעה של מין שכבה דביקה-לבנה כזאת (לא נשמע טוב :) ), שירדה אך ורק בגירוד עם הציפורנים\ניקיון עם מכשיר קיטור.

• תוכן חדש...