Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני ואשתי מחפשים רכב שיחליף את הטויוטה קורולה 2006 שהמנוע שלה כנראה ימסור את נשמתו לבורא בקרוב מאוד.

בעיקרון, חשבנו להשקיע 30-40 אש"ח מזומן ברכב אך כרגע אנחנו חושבים על מימון שיקפיץ טיפה את התקציב ויאפשר לרכוש דגם משנתון יותר גבוה. התקציב בכותרת.

אנחנו מהשרון, עיקר הנסיעות שלנו יהיו בבוקר מהדירה לרכבת (15 דקות לכל כיוון), פעם בשבועיים נסיעה בינעירונית של שעה+- וכמובן נסיעות מזדמנות לתל אביב, לצפון הארץ לטיולים, לא משהו שדורש יכולות שטח כמובן. יש לציין שאנחנו כן חושבים על הרחבת המשפחה בשנה-שנתיים הקרובות, כך שכל מכוניות המיני לפי דעתי פחות רלוונטיות לנו.

מגישוש טיפה באינטרנט ופורומים, הצלחתי למקד את הכיוון ל-2 רכבים שיכולים להיכנס לתקציב - קיה פורטה (2015/2016) או יונדאי איי30 (2014-2015). אנחנו מעדיפים שנתון מינימלי 2014-2015, לא פחות.

הרכב צריך להיות אוטומטי, עדיף פלנטרי כי אני פחות סומך על הרובוטי, אנחנו רוצים את הרכב לטווח ארוך. ניתן להתפשר על צריכת דלק אם מדובר בדגם אמין.

רציתי לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות, איך הרכבים שכתבתי מעלה (אמינות מניסיון שלכם או קרוב, התנהגות מנוע וגיר וכו').

תודה :)

פורסם (נערך)

I30 עד לפחות סוף 2014 ובקיה 2014/15 (בעלת מנוע הבנזין) יש גיר 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי.

I30 קיבלה גיר רובוטי כפול מצמדים לקראת סוף 2015.

כדאי לשקול I35 שהוא רכב קצת יותר מאובזר מה I30 והרבה יותר מהפורטה גם אם זה במחיר של לקנות "רק" 2014.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה. הפורטה לשנת 2016 דגם הבנזין גם עם אוט' פלנטרי?

איך הi35 מבחינת התנהגות מנוע גיר? אוט' פלנטרי בשנים 2014-2015-2016? רכב מומלץ בלי מחלות מיוחדות?

• תוכן חדש...