Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי אלפא רומיאו ג'ולייטה תלתן ירוק 2011.

אני צריך להחליף תושבת מנוע עליונה ומשולשים קדמיים (וצמיגים).

מס' שאלות:

אני רוצה להזמין את החלקים מאתר alfaworkshop.

במידה ואני מזמין את התושבת בלבד (חשבתי להוסיף גם פילטר אויר ופילטר שמן כי העלות זניחה), יוצא ביחד 129 פאונד ומשקל החבילה 3.7 ק"ג. לציין כי זה לפני מע"מ, כולל משלוח, שילוח דרך DHL.

עכשיו לגבי המשולשים, משןלש אחד מקורי מהאתר עולה 95 פאונד. הציעו לי לקנות משולשים חלופיים, פניתי לשחמון חלפים ואלו הציעו לי משולש של talosa ב350 ליחידה. יש סיבה קריטית לא לקנות משולשים חליפים?

בנוסף לזאת,כרגע אני עם michelin ps4, שנת יצור 17,אך צמיג קדמי ימני עם מסמר וצמיג שמאלי קדמי עם קרעים, אני מעוניין להחליף. מדובר בצמיג במידה 225/40/18. קוד מהירות 92y. מה ההמלצה שלכם?

אשמח לתשובות, תודה.

פורסם

אוקי מצוין, אז אני אקנה את המשולשים האלה.

מה לגבי הצמיגים, יש המלצה?

בנוסף, יש בעיה עם חבילה שהמשקל שלה 3.7 ק"ג?

פורסם

מה המידה?

לאחרונה התנסתי ב-PS4 ואסימטריק 5, לדעתי האסימטריק טובים יותר. אם יש לך חישוקי "19 ואתה רוצה עוד יותר משוב ואחיזה, אז ps4s מעולים.

פורסם
מה המידה?

לאחרונה התנסתי ב-PS4 ואסימטריק 5, לדעתי האסימטריק טובים יותר. אם יש לך חישוקי "19 ואתה רוצה עוד יותר משוב ואחיזה, אז ps4s מעולים.

כפי שאמרתי, 225/40/18

• תוכן חדש...