Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב משפחתי, די ננעלתי על קאיה פורטה 2016.

רכשתי מנוי לחודש למחירון לוי יצחק באינטרנט.

הבדל במחיר בין רכב שעלה לכביש ב 1/2016 לבין לבין 12/2016 יוצא בערך 2000 שח .

לעומת זאת במחירון מודפס שמראים לי המוכרים בחברות ליסינג מופיע "600*", ז"א הבדל יכול להגיע ל7200 שח.

אשמח להסבר לתופעה.

תודה

פורסם

אני לא בטוח ב 100% שרק זה משפיע על התשובה, אבל זה מה שאני הבנתי שחקרתי זאת פעם.

מבחינת חודשי עלייה לכביש, כל חודש אכן מוסיף לך 600 ש"ח, והמחירון מחשב זאת לפי חודשים.

אבל... יש לו גם סעיף של ק"מ ואת זה הוא מחשב לפי שנים ולא לפי חודשים.

כלומר רכב שעל הכביש 23 חודש - נחשב שנתיים על הכביש ולכן נניח שעשה 40,000 אז לפי לוי יצחק הוא עשה 20,000 ולכן חוטף הפחתה של כמה אחוזים.

אבל אם אתה מזין לו 25 חודש עם 40,000 אז הוא כבר נחשב 3 שנים ... 13,000 לשנה ולא מקבל הפתחה.

בגלל שההפחתה על הק"מ גבוהה יותר מה 1200 של חודשי העלייה לכביש יוצא מצב מצחיק ששני רכבים עם אותו ק"מ,

דווקא הישן יותר שווה יותר.

במקרה שלך בטח הכנסת את אותו ק"מ גם ל 1/16 וגם ל 12/16 .. ואז הרכב של ה 12/16 חטף הפחתה בגלל ק"מ גבוה יחסית

וה 1/16 הק"מ הממוצע שלו היה נמוך .. בגלל זה קיבלת הפרש רק של 2000

• תוכן חדש...