Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים נורית כריות אויר פתאם דולקת קיה פורטה 2014,שמעתי זה סליל כרית הגה..ביבאיי זה עולה גרושים,במוסך של קיה בסביבות 500,שאלה,האם אפשר להחליף את זה לא במוסך של קיה,הם רוצים לסרוק דרך מחשב(300 שח) סליל (~500 שח)+עבודה=יקר מידי..ביבאיי זה 120 שח..תודה מראש!

פורסם

ברכבים הללו תקלת סליל כרית אוויר היא תקלה די נפוצה - ולמרות העובדה הזו, לא הייתי מבצע שום החלפה ללא אימות התקלה מול מחשב הרכב. 300 ש"ח לביצוע סריקת תקלות נשמע לי קצת יקר.

אני הייתי ניגש לעוד מוסכים לקבל הצעת מחיר - לאוו דווקא מוסך מורשה של קיה, אלא "סתם" מוסך מורשה משרד התחבורה. (ואם יש מוסך מורשה נוסף של קיה, מה טוב)

לגבי עלות החלק - תברר ביונדאי-שופ (קוריאה-פלקון) - יתכן והם יכולים לספק חלק מקורי חדש במחיר אטרקטיבי.

אין לי ניסיון עם הזמנת חלקי רכב מEBAY, תמתין שאחרים ישתפו מניסיונם (ובכל מקרה, תצטרך מי שיחליף לך את הסליל ויאפס את התקלה)

פורסם

אני גר באילת ואם אני אביא חלק מיונדאי שופ יש ספק שיסרב להרכיב לי...מיבאיי יש לי ניסיון בקניה המון חלקים מקוריים מקוריאה..אבל שאלה היא :האם מוסך אחר (מורשה אבל לא קיה) יכול לסרוק תקלה ולהתעסק עם החלפה של הצליל...או שכריות אויר כדי לטפל רק בקיה...?

פורסם

לגבי סריקת תקלות, כל מוסך שמכבד את עצמו מחזיק סורק גנרי שככל הנראה יוכל לקרוא את התקלה בקלות. במידה והוא יתחבר ולא יקבל חיווי תקלה מדויק, שלא יבצע שום תיקון - וגם כמובן שלא יגבה על האבחון שלא הצליח לבצע כראוי. אני מכיר לא מעט מוסכים מורשי משרד התחבורה שיכולים לבצע את ההחלפה, אך לא באילת, לצערי.

תבקר בעוד מספר מוסכים מורשים שאינם מורשים של קיה ותראה איזה הצעות מחיר אתה מקבל ותעשה חושבים אם שווה לך לשלם עוד כמה שקלים בשביל לבצע במוסך מורשה קיה.

תיקח בחשבון שמדובר בחלק עם משמעותית בטיחותית. אני לא הייתי מתעסק בלספק חלק למוסך, חלק לא תקין/לא תואם ב100% עלול לגרום לנזק עליו המוסך לא יקח אחריות.

פורסם

מחר שוב אבדוק מחירים,זה חלק חשוב אני מבין,ראיתי סירטון איך מחליפים את זה,אבל חייב לסרוק.. אם אני נוסע בינתיים עם נורית srs זה לא יפתח לי בנסיע?)))

פורסם
מחר שוב אבדוק מחירים,זה חלק חשוב אני מבין,ראיתי סירטון איך מחליפים את זה,אבל חייב לסרוק.. אם אני נוסע בינתיים עם נורית srs זה לא יפתח לי בנסיע?)))

אם אתה בטוח שזו התקלה, אין מה לסרוק פה, מדובר בתקלה ידועה ומוכרת , אני אפילו די בטוח שיש פה מדריכים של קיה בדף המדריכים. לא סיפור בשמיים.

לגבי האם תיפתח כרית, לפי הידוע לי הנורה שנדלקת מציינת שיש תקלה במערכת ועל כן המערכת כריות אויר לא פעילה ברכב, ככה שמן ההגיון הבריא , הכרית לא תיפתח ככה סתם. מהות התקלה של הסליל בדרך כלל זה נתק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...