Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם !

אני מוכר בימים אלו פולסווגן גולף 2008,ומחפש רכב פחות או יותר באותו הגדול(נגיד סופר מיני-יש יוצאים מן הכלל) .

מה אני מחפש :

תקציב - עד 30K ש"ח

גיר - אוטומטי (לא רובוטי)

מנוע - לפחות 1.4 ( 90 כ"ס )

אני נוסע בערך 15-17K קילומטר בשנה

נוסע בעיקר בעיר

נהג בודד

"אמינות" חשובה

חיסכון בדלק חשוב מבחינתי

(הערה:לא מחפש רכב פצפון (I10,אלטו,פיקאנטו) שיצדיק את החיסכון בדלק)

אני פתוח לכל הצעה שתתאים לצרכי.

אחרי ה"מחקר" עשיתי באינטרנט אני אכתוב פה כמה דגמים שזהיתי כמתאימים ואשמח אם תגיבו:

יונדאי

- 2011 יונדאי I20

- 2010 יונדאי I30

סוזוקי

- 2009-2012 סוזוקי סוויפט

- 2009-2010 סוזוקי Sx4 (סדאן והאצבק)

קיה

- 2010-2012 קיה ריו (1.4 סדאן)

- 2009-2011 קיה פורטה

ספיישל: מי נוהג על מיצובישי לנסר החדשה 2010-2012 ? חוות דעת? מדוע היא זולה יחסית?

אני מודה ששפכתי קצת מידע מבולגן,מי שרוצה לפקס אותי שייפנה בפרטי.

תודה רבה לכולם :)

המשך שבוע מקסים !

עריכה אחרונה על ידי נהג פולני זהיר
פורסם

קיה /יונדאי לא מליסינג באחת מהידיים הקודמות יהיה קשה למצוא-אם תמצא אחת פרטית שמורה לך על זה.

הייתי בוחר באחת מהסוזוקי-סוויפט/SX4

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאמא של בת זוג שלי יש SX4 2012 שמתייחסים אליה ומטפלים בצורה לא הכי "טובה" - הרכב נרכש בזמנו עם 80-90 אלף ק"מ והיום עומד על 180 - עושה רושם שממש לא אכפת לו איך מתייחסים אליו, הוא פשוט נוסע וזהו.

בעקבות כך ובעקבות צורך שהתעורר אצלי ואצל הבת זוג לרכישת רכב אוטומתי חיפשנו SX4 הצ'בק (אישית לא סובל את הסדאן מבחינת מראה והאישה צריכה רכב קצר)

אתמול נרכשה ב26,000 ש"ח SX4 מבציר 2010 (שים לב שאתה קונה רק 2010 ומעלה, מדובר על מנוע מעודכן ובריא יותר, כמו שהמליצו לי כבר פה - 119 כ"ס לעומת 107, ה107 שייך לליאנה)

יד 00, עם 115,000 ק"מ על השעון - אומנם מסוחר אבל עברה בדיקה שלי ושל בוחן רכב מכר בצורה מעולה יחסית לרכב בן כמעט 9.

האבזור לא מאכזב - כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים, שליטה מההגה, תנוחת נהיגה יחסית גבוהה ממשפחתית סטנדרית וסה"כ צריכת דלק קלאסית ל1.6 משפחתומטית.

בתקציב של 30 אתה יכול גם להכניס אחת מבציר 2011 ואולי אפילו 12, כמובן הייתי מחפש רכבים שטיפלו בהם יפה (האקזמפלר שמצאתי טופל מהרגע הראשון ועד היום במורשה סוזוקי)

פורסם

לפני חודשיים וקצת מצאתי רכב זה לקרובת משפחה מודל 2012 פרטי יד ראשונה ק"מ נמוך ובדיקה מצויינת במחיר סגירה 35.5. הטלפון של המוכר לא פסק מלצלצל בזמן הבדיקה.

נכון לעכשו היא מאוד אוהבת את האוטו.

תקציב 30 ל2012 כנראה ידרוש התפשרות על משהו או מזל.

ממה שראיתי לרכב הזה יש שוק טוב

פורסם
לאמא של בת זוג שלי יש SX4 2012 שמתייחסים אליה ומטפלים בצורה לא הכי "טובה" - הרכב נרכש בזמנו עם 80-90 אלף ק"מ והיום עומד על 180 - עושה רושם שממש לא אכפת לו איך מתייחסים אליו, הוא פשוט נוסע וזהו.

בעקבות כך ובעקבות צורך שהתעורר אצלי ואצל הבת זוג לרכישת רכב אוטומתי חיפשנו SX4 הצ'בק (אישית לא סובל את הסדאן מבחינת מראה והאישה צריכה רכב קצר)

אתמול נרכשה ב26,000 ש"ח SX4 מבציר 2010 (שים לב שאתה קונה רק 2010 ומעלה, מדובר על מנוע מעודכן ובריא יותר, כמו שהמליצו לי כבר פה - 119 כ"ס לעומת 107, ה107 שייך לליאנה)

יד 00, עם 115,000 ק"מ על השעון - אומנם מסוחר אבל עברה בדיקה שלי ושל בוחן רכב מכר בצורה מעולה יחסית לרכב בן כמעט 9.

האבזור לא מאכזב - כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים, שליטה מההגה, תנוחת נהיגה יחסית גבוהה ממשפחתית סטנדרית וסה"כ צריכת דלק קלאסית ל1.6 משפחתומטית.

בתקציב של 30 אתה יכול גם להכניס אחת מבציר 2011 ואולי אפילו 12, כמובן הייתי מחפש רכבים שטיפלו בהם יפה (האקזמפלר שמצאתי טופל מהרגע הראשון ועד היום במורשה סוזוקי)

תשמע אני באמת לא מפסיק לשמוע חוות דעת כאלה על הרכב.מדהים.

רוצה לשלוח לי בפרטי את השם של הסוחר? במקרה שנשאר לו עוד משהו בסגנון

פורסם

לדעתי אף אחד מהרכבים שהוצעו כאן לא יהוו התקדמות לעומת הגולף שלך למרות היותו ישן יותר, להיפך הם יהוו ירידה.

למה אתה מוכר את הגולף?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לדעתי אף אחד מהרכבים שהוצעו כאן לא יהוו התקדמות לעומת הגולף שלך למרות היותו ישן יותר, להיפך הם יהוו ירידה.

למה אתה מוכר את הגולף?

האמת שזו לא הגולף שלי אלא של אמא שלי,אני נוהג על יונדאי יותר ישנה .

הגולף שהיא קנתה היה עם ק"מ נמוך ויד ראשונה לפני חמש שנים, אבל כנראה קצת דפוק מהחברה\לא טופל כמו שצריך ומפה לשם זה נגרר להוצאות ותקלות חוזרות (בעיקר בחשמל) .

אפשר תיאורטית "לסחוב" עם הרכב עד שייגמור אבל היא מעדיפה להתחדש.

• תוכן חדש...