Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנייה לבעלי פיאט ואלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתארגנת קבוצה להגשת תביעה כנגד יבואנית פיאט-סמל"ת עבור תקלות במערכת תיבת ההילוכים אשר מסתבר שיש בה פגמים ותיקונה כרוך בהוצאה ניכרת,ממני ביקשו 25,000 על כל מערכת הגיר לאחר 52,000 קילומטר בלבד!!

כל מי שהייתה לו בעיה בתיבת ההילוכים ונדרש לשלם סכומים גבוהים עבור התיקון מוזמן לכתוב לי למייל[email protected]

מקווה שאני לא פוגעת בחוקי הפורום

תודה,גלית

הרכב שלי הוא פיאט 500X פופ סטאר.מטופל בזמן ובלי תקלה מוקדמת או משהו כזה,פשוט הרכב נעצר על המקום ונתקע בלי יכולת להחלפת הילוכים. הרכב מטופל במוסך מורשה של פיאט-פטין בעכו.

אשמח לתת כל מידע למתעניינים

תודה,גלית

פורסם

הרכב משנת 2016. האחריות נגמרה ב1.3 ונתקעתי עם הרכב ב10.3 והם לא מוכנים לספוג את הנזק.

ולא היו כל בעיות קודם.הרכב מטופל לפי הספר ורק בפיאט.

הרכב פשוט נעצר ברמזור בלי שום אזהרה או גמגום של הרכב. במוסך נאמר לי שגם הטורבו הלך וגם הגיר. נזק של יותר מ30,000 שקלים על רכב עם 52000 קילומטר ובן 3 ובגלל זה לא נראה לי שאני היחידה שזה קרה לה.

פורסם

בגלל מה לא נראה לך שאת היחידה שזה קרה לה? שמעת על מקרים דומים? ה-TCT לא ידוע כגיר בעייתי וגם מוות של טורבו ב-52000 ק"מ הוא לא משהו שגרתי במנועים האלה.

את יכולה לפרט מה הייתה שגרת הטיפולים שלך ומה בדיוק קרה? מי איבחן את הנזק? קיבלת חוו"ד נוספת?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נשמע לי חריג מאוד שלא התחשבו בך בנסיבות האלה, האחריות ליטרלי רק נגמרה ואם טיפלת רק במורשה שלהם אז יש פה כשל חמור מצידם במידה והפרטים מדוייקים.

פורסם

וואו , חתיחת סכום , אם הרכב אכן טופל כל הזמן במוסכים שלהם וכמה ימים אחרי תום האחריות קרה מה שקרה אני לא מאמין שהם בכלל לא רוצים לעזור , הם מאשימים אותך בשימוש לא תקין או במשהו אחר ? או שפשוט אומרים קרה וזה מה יש ?

:fadein:
פורסם

בשביל 9 ימים שווה להם כל הבושה הזו ולאבד לקוח?

פני ליצרן באיטליה ישירות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גם טורבו וגם גיר התקלקלו ב-52 אלף ק"מ? נשמע כמו תרחיש נדיר מאוד.

אגב, כמו שציינו כאן, אני לא מכיר תקלות ב-TCT.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרכב משנת 2016. האחריות נגמרה ב1.3 ונתקעתי עם הרכב ב10.3 והם לא מוכנים לספוג את הנזק.

ולא היו כל בעיות קודם.הרכב מטופל לפי הספר ורק בפיאט.

הרכב פשוט נעצר ברמזור בלי שום אזהרה או גמגום של הרכב. במוסך נאמר לי שגם הטורבו הלך וגם הגיר. נזק של יותר מ30,000 שקלים על רכב עם 52000 קילומטר ובן 3 ובגלל זה לא נראה לי שאני היחידה שזה קרה לה.

כלומר, אם אני מבין נכון, קבוצה לא מתארגנת, אלא את בודקת אם במקרה יש עוד אנשים שקרה להם מקרה דומה?

למה את מחפשת לתבוע רק על הגיר ולא על הטורבו?

מה הסיבה שנאמרה לך ששניהם התקלקלו בדיוק באותו הזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הגיר מת? המצמדים הלכו? מה קרה שם? תוכלי אולי לצרף את חוות הדעת של המוסך והצעת המחיר?

רק אומר שזה לא מפתיע אותי. היה פה בחור עם TCT שגם הלכו המצמדים+ אולי עוד דברים בקמ די זהה וגם ממנו ביקשו איזה 11 אלף שקל ולא עניין אותם כלום.

חבל שהיבואן ממשיך לחרב ככה את מה שנשאר מהמותג הזה. הוא צריך לברך כל משוגע שקונה ממנו פיאט חדשה ולא לזרוק אותו כמה ימים אחרי תום האחריות.

*אני יוצא מנקודת הנחה שהסיפור אמיתי ופרטיו אמיתיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גילוי נאות אני בעליה דל פיאט טיפו.

אינני אוהב את הניסוח של פות"ש.

תביעה יצוגית על שום מה?

האם הביאה הוכחה שיש עוד לקוחות?

הא... כן, לה זה קרה אחרי שלוש שנים, זה לבטח סימן בדוק שיש עוד הרבה לקוחות כמוה.

תכנסי לקבוצה הזאת בפייסבוק, תבררי אם יש עוד לקוחות, לפני שמסתערים על תביעה יצוגית.

https://m.facebook.com/groups/138210926513?ref=bookmarks

פורסם

נכון, הבנתי לא נכון לגבי יצוגית.

הניסוח של מתארגנת קבוצה הטעה אותי. כאשר בבפועל זאת ירייה באפלה, שפות"ש מנסה להסיק מהמקרה שלה, שהוא כרגע היחידי הידוע לי (לנו?) ולהשליך ממנו כאילו יש עוד מקרים.

פורסם

זה לא קשור.

רכב אחר, תקלה אחרת.

קלאצ'ים יכולים' ללכת' גם כתוצאה משימוש, ובכל מקרה, החלפת קלאצ'ים זה לא 'הלך הגיר'. וכאן הלך הגיר והטורבו ביחד, בלי שנדלקה שום נורת אזהרה... ככה פתאום, לא זכור לי כדבר הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...