Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כחודשיים וחצי רכב פגע בי ברוורס, הנהג צולם ותועד במצלמה נסתרת מודה באשמתו בזמן המקרה, לחברת ביטוח מסר גרסה שבה מאשים אותי, חברת הביטוח ביקשה את הסרט שלי ולאחר שקיבלה אותו קיבלתי מהם את התשובה הזאת:

"לאחר שראינו את הסרטון ושיקפנו לצד ג' את נסיבות המקרה והאחריות - הם עדיין לא לוקחים אחריות על האירוע ומסרבים לאשר תשלום.

במידה ותרצו - אוכל להעביר את הטיפול לעורך דין חיצוני כדי שיכין לכם כתב תביעה, כדי שתוכלו להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד הפוגע.

במידה ותרצו שאעביר את הטיפול לעו'ד להכנת כתב תביעה - אנא עדכנו אותי במייל"

מה ניתן לעשות? האם חברת הביטוח שלו לא חייבת לשלם לי את הנזק לאחר שהוכחתי את אשמתו או שהדרך היחידה זה ללכת לתביעות קטנות עם הפוגע?

אנחנו מבוטחים באותה חברת הביטוח.

פורסם

תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הוכחת את אשמתו, הוכחת שהוא הודה באשמה וכעת הוא חוזר בו. זכותו.

אם ההקלטה כוללת גם הסכמה שלו לתיאור הנסיבות אז אולי היא יכולה עדיין לעזור כי לפחות אתם מסכימים על נסיבות המקרה גם לא על האשמה.

• תוכן חדש...