Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לאחרונה אני מחפש רכב שישמש אותי כסטודנט לנסיעות של 70-80 קילומטר ביום בנוסף מספר נסיעות בסופי שבוע.

רכב ידני בוודאי שבא בחשבון.

הדברים שחשובים לי שיהיו ברכב זה בעיקר חיסכון בדלק, אמינות וכל השאר זה בונוס.

האמת היא שדי איבדתי את הכיוון מרוב האפשרויות,

בדקתי את האופציה לרכוש הונדה אינסייט אך ישנו חוסר מידע מצדי בנוגע להחלפת הסוללה שכרוכה בקניית רכב בתקציב הנ"ל, בנוסף פזלתי לכיוון סיאט איביזה ידנית.

לכן אשמח לדעתכם בנוגע לאלתרנטיבות, או לחילופין לפידבק בנוגע לאופציות המוצעות מעלה.

פורסם

אינסייט פחות מוצלחים -היו לא מעט תלונות על בעיות במנוע ולא מעט מקרים בהם הוחלפו מנועים/שופצו על חשבון היבואן בגלל בעיית אכילת שמן.

שברולט ספארק ידנית משנתון גבוה עם מנוע 1200 (שנתון 2011-15-בדוק מה נכנס בתקציב,יש שפע של מבחר ביד 2).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש העדפה לקטגוריה מסוימת? מיני/סופר מיני?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...