Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה עובד?

אפשר להחנות את הרכב בחניון בחינם ולנסוע בחינם עם האוטובוס למרכז תל אביב?

זה באמת עובד בצורה טובה?

צריך להרשם איכשהו כדי להשתמש בהסעות שלהם?

האם יש חניה, מקום באוטובוסים והאוטובוסים באמת נוסעים בתדירות טובה בזמן?

בסופו של דבר האם זה כדאי?

פורסם

השתמשתי בשירות פעמים בודדות,אבל אם יש צורך להגיע לאזור עזריאלי או הבורסה זאת הבחירה הראשונה שלי.

יש מספיק חניה,עד השעה 9 התדירות היא כל 5 דק' ולאחר מכן עד 15 אם אני לא טועה כל רבע שעה (תבדוק באתר).

אין צורך להרשם,מגיע,חונה ועולה על האוטובוס.

נסיעה טובה.

פורסם

אני משתמש כבד של השירות.

פשוט מאוד, לא צריך לעשות שום הכנות מראש, מגיעים, חונים (מ-10 בבוקר יש בעית חניה), הולכים לאוטובוס שמסיי בחינם לאיזור עזריאלי והבורסה וזהו. בחזור הכל בסדר הפוך.

מה שחשוב זה לא להמשיך אחרי החניון לכיוון ת״א אלא לצאת לכביש 1

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עובד מצוין.

הקושי היחיד הוא, כאמור, האזור המוגבל שאליו מגיעות ההסעות - עזריאלי/בורסה ולא הרבה מעבר לזה.

ניתן לראות את המפות המדויקות כאן, אם תגלול קצת למטה:

https://fastlane.co.il/park

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני משתמש בזה יום יום כבר כמה שנים טובות (עובד באיזור הקריה, קודם לכן באיזור הבורסה) אחרי שעברתי לתפקיד שלא מצריך נסיעות במהלך היום.

זה מאוד נוח, חינמי, מוריד מכוניות מהכביש לתל אביב, עובד עד שעה מאוחרת בלילה - הכל טוב.

עכשיו ראיתי שמרחיבים לחניון נוסף ממערב לכביש 1 בשטחי הפרדסים שצמודים ליישוב בית דגן, מקווה שזה יקל על העומס בחניה.

טיפ 1 - תרושם באיזו שורה חנית, אחרת קשה לפעמים למצוא את האוטו.

טיפ 2- כשאתה חוזר לחניון, לאוטובוס שמוריד יש 3 או 4 תחנות בחלקים השונים של החניון, אל תזדרז לרדת התחנה בתחנה הראשונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
השירות בחינם?

אכן חינם לגמרי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חיני חיני חינם חינם (גם לי התחשק לציין שוב).

אגב, לבאים מירושלים הבירה ישנם שלושה קווים מהירים (100-102) שנוסעים מכביש 443. האזורים הם: גבעת רם (קרית הממשלה, אוניברסיטה.100), גבעת שאול (101), והר הצופים. באמצעותם אפשר להתחבר לשאטלים, בלי בעיות חניה. הקווים האלה בתשלום! (בנתיים הרכבת המהירה בחינם, אבל עם תקלות ובערך פעם בשבוע שיבוש בזמנים)

לעולים לירושלים, אפשר לתפוס קווים אלה גם מחניון מצפה מודיעין (גם הוא חנבץ - חנה וסע), פחות זמן באוטובוס ואולי יותר חניה בשעות מסוימות.

וממצפה מודיעים יוצאים גם שני קווים לאזור מחלף השלום 130-131. בתשלום.

פורסם

עדכון קטן לגבי הרכבת המהירה/כבדה - היא כבר לא בחינם, היא כרגע בשלב של ה״חצי מחיר״, יענו 11 ש״ח לכל כיוון.

מבחינת תקלות ועיכובים - זה נופח מעל ומעבר בתקשורת, בסך הכול לא רחוק מהממוצע,

ובאופן אישי נאלצתי לעבור לאוטובוס עקב תקלה ברכבת אולי 3 פעמים בטווח של 6 חודשים.

לא שוויץ אבל גם לא עולם שלישי, בסך הכול עובד. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מישהו יכול להסביר למה אנשים חונים על החולות לפני הגשר?

כל פעם שאני נוסע לחניון אני רואה מספר מכובד של מכוניות בשטח מצד ימין לפני הגשר. מה הם חוסכים?

פורסם

מגיעים מכפר חבד ולא צריכים לצאת מהכפר

מגיעים מאזור צריפין (ראשלצ, בבאר יעקב, רמלה) דרך כבר חבד מבלי להיתקע בפקק בצומת בית דגן

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...