Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמנו בסביבות 6:30, כולל הילד (בן שנתיים ושמונה). אכלנו אחלה ארוחת בוקר, אני כיבסתי כמה מכונות והאשה פתחה מפעל קציצות בשר (מה בא לכם? הודו אדום או בקר). הילד, אגב, היה מדהים - שיחק לבד, בלי טלוויזיה. הכל היה באיזי.

בסביבות 12:30 אכלנו צהריים (נחשו מה בתפריט), והילד ואמא הלכו לשנ"צ. אני במחשב, בעיקר יוטיוב אבל גם קארספורום.

קמו בסביבות 14:00 והלכנו להצביע. תור של שתי דקות (קרית אונו בצהריים, רק זקנים באו לקלפי). אח"כ לקניון, לקניות כמה בגדים עבור הילד וגם פעילות עבורו. צ'יפרנו אותו בקסטה ואותי בגלידת אוריאו.

חזרה הביתה אחה"צ, יצאתי לרוץ. בינתיים הילד אכל ואז כבר כמו כל יום רגיל, אמבטיה לילד, קצת טלוויזיה ולמיטה.

מקלחת, ארוחת ערב, מחשב ולמיטה ב-22:00. לא העפתי מבט בשום שידור של הבחירות. רק הבוקר התעדכנתי.

פורסם

בוקר קלפי חמש דקות והסתיימה הזכות וגם החובה להצביע.

אחה"צ גיחה לאיזור תל אביב לבקר את הנכדות החדשות

ב 22:00 מאזין לסקרים מבין שמה שהיה הוא כנראה מה שיהיה.

בבוקר צחקתי לראות את גנץ בנאום נצחון , את נתניהו בנאום נצחון ואת בגין צוחק על פרס ורבין שהתנשקו בלילה כי חשבו שניצחו ובבוקר בגין היה המנצח. (בחירות 1981)

אבל אם ישלם מספיק לחרדים גם גנץ יכול להרכיב ממשלה. וזה המצחיק או העצוב.

ומי שלא מימש את זכותו להצביע שילך לעמוד בפינה 10 דקות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומי שלא מימש את זכותו להצביע שילך לעמוד בפינה 10 דקות.

אם אפשר, הייתי מעדיף שיעמוד 4 שנים או עד גמר המלאי, המוקדם מביניהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ואללה, גנבת לי את המילים מהמקלדת.

רק תיקון קטן, 4.5 שנים. אאל"ט הבחירות הבאות - אם לא יוקדמו - ייערכו ב-1.11.2023.

אני בונה טבלת ייאוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תיקון קטנטן- ב31.10.23

התאריך הקבוע של הבחירות הכלליות הוא יום שלישי השלישי בחודש חשוון. ה1.11.23 יוצא יום רביעי.

הפעם האחרונה שהבחירות התקיימו במועדן המקורי הייתה בנובמבר 88.

כל מערכות הבחירות שהיו אחריה, כולל בחירות 92 שהתקיימו בקיץ, הוקדמו מסיבה זו או אחרת

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טעות שלי. אני רגיל להסתכל על לוח השנה משמאל לימין, ולא על העברי.

חבל. חשבתי שיהיה לי חופש ביום ההולדת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קמתי ב 5:30 (איזה הרגל מגונה במיוחד שהיה יום חופש)

התעמלות קלה

ארוחת בוקר קלה

הליכה של 3 דק' לקלפי -באתי בבוקר כדי להימנע מתורים מיותרים.

סדרות

ש.א.ל =שלל קניות

סדרות

הגיע הלילה...אז הולכים לישון

ומי שלא הצביע -שלא יתלונן על הממשלה או בכלל!!!

• תוכן חדש...