Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה לנו במזל :)

http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-05/news/fg11473-new-learners-section-in-market-section.php

מקווה שלא יהיו כאן עוד שאלות על נושאים שמקבלים פתרון במאמרים הללו...

new-rider-360.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
יפה על החשיבה, אבל לא נראה לי שזה יתפוס, עדיין ימשיכו לשאול.

המלצה שלי אלייך כרובי, מנהל הפורום, תעשה את הנושא "דביק"\"נעוץ" או איך שקוראים לזה.

אתה לא באמת חושב שהרמנו את כל המדור הזה, על כל מאמריו, רק כדי לצמצם שאלות בפורום, נכון?

:)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כל הכבוד כרגע FULLGAZ הוא המגזין רשת היחיד בארץ שממש עוזר למתחילים.השאלה האם זה ימשך גם לכיוון המלצות והסברים על חלקי מיגון שונים (בחירת המגפיים הראשונות שלך ). מסלולי טיול למתחילים . קישור בין רוכבים ותיקים ו"צעירים" כדי שהמנוסים יעזרו לאלו שלא .אולי אפילו מדור "צדקה" קטן שמי שיש לו ציוד מיגון ישן אך תקין יוכל לפרסם את מוחנותו למסור את הציוד למי שאין לו את היכולת לקנות את כל הציוד הדרוש .

נראה לי שזה המקום לבקשות והמלצות מצד כל המתחיחים שבנינו.

Dead but dreaming

פורסם
כל הכבוד כרגע FULLGAZ הוא המגזין רשת היחיד בארץ שממש עוזר למתחילים.השאלה האם זה ימשך גם לכיוון המלצות והסברים על חלקי מיגון שונים (בחירת המגפיים הראשונות שלך ). מסלולי טיול למתחילים . קישור בין רוכבים ותיקים ו"צעירים" כדי שהמנוסים יעזרו לאלו שלא .אולי אפילו מדור "צדקה" קטן שמי שיש לו ציוד מיגון ישן אך תקין יוכל לפרסם את מוחנותו למסור את הציוד למי שאין לו את היכולת לקנות את כל הציוד הדרוש .

נראה לי שזה המקום לבקשות והמלצות מצד כל המתחיחים שבנינו.

אני יכול להבטיח לך שחצי מהדברים שכתבת, כבר בטיפול...

:)

והשאר? הרגע פתחת לנו את הראש לכמה וכמה רעיונות מעניינים...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

מכיוון שאני לא רוצה לפתוח דיון חדש אני אשאל את זה כאן.

חשבתי על הרעיון של לימוד נהיגה על אופנוע ורכישת אופנוע אבל יש לי הרבה שאלות שלא אנו עליהם במדריך לרוכב המתחיל.

שאלה ראשונה, אני מעונין באופנוע לנסיעה בשטח אבל שאני יוכל ליסוע איתו איזה 10-20 קילומטר כדי להגיע ממקום אלף למקום בית. האם אופנוע עד 50סמק יספיק לי או שאני צריך יותר מזה?

במידה ואופנוע 50סמק יספיק לצרכי כמה בערך אמור לעלות אחד כזה?

כמה עולה הביטוח והטסט של האופנוע לשנה בממוצע?

זהו בינתיים, שאני יחשוב על עוד שאלות אני יבוא להציק לכם :)

תודה

פורסם

נראה לי שהבחור מבקש שתפרסמו ב"שימושון" את מחירי הביטוח ,האגרות ,המיסים ומחירי מנוי גרר.

וכמובן קישורים למחירונים שונים (בארץ ובחו"ל ).

פספסתי משהוא נוסף בשאלה שלו ?

Dead but dreaming

פורסם
אתה לא באמת חושב שהרמנו את כל המדור הזה, על כל מאמריו, רק כדי לצמצם שאלות בפורום, נכון?:)
חפשתי ולא מצאתי תשובה ל-

1. "איך מעבירים הילוכים באופנוע ?"

2. "כיצד פותחים ג'ק אמצע ב- CBR1000RR ?"

אבל הכי מטריד אותי המדור הטכני למתאבד המתחיל:

"כיצד מכוונים קרבורטורים ב- ZX6RR ?"

"כיצד מחליפים שסתומים ב- DT 50cc ?"

האמת היא שכן - קיוותי שכן נצמצם שאלות מאתגרות כאלה בפורום.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

1. "איך מעבירים הילוכים באופנוע ?"

.

היה פה ת'רד בידיוק בנושא הזה..

אם מישהו ירצה לדעת זו לא תיהיה בעיה לחפש אפילו, כי ככה ממש הנושא נקרא.

hope for the best, expect the worse.

פורסם
היה פה ת'רד בידיוק בנושא הזה..

אם מישהו ירצה לדעת זו לא תיהיה בעיה לחפש אפילו, כי ככה ממש הנושא נקרא.

כן ,Juk תסתלב'ט חופשי. :shock:

אבל שאלות "גמדים" "ארגון" "ולמה-ככה" נפוצו במחוזותינו תדיר.

אגב את הגמדים באופנוע שלי מצאתי לא תאמין איפה - וזו גם חידת השבוע:

איכן נמצאים לפחות שני גמדים ב- ZX בכל רגע נתון ? (הזוכה המאושר יקבל לעשות ווקס לזאביק).

Machines need love too - Terminator I

פורסם

כRובי מה עם לכתוב גם מדריך למורכב/ת ? כי זה די מציק להרכיב משהו שעושה הכול כדי להפריעה (לא בכוונה ) . כך שמי שרוצה תדע מה לעשות ,וגם חלק מהרוכבים ידעו מה להגיד למורכבת שלהם כדי שהרכיבה תיהי חלקה.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...