Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Drat, אם יש לך "HOT", צפה בפרק האחרון של "נוסעים" ששודר היום ומשודר בטח גם מחר אני חושב.

יש שם הסבר+המחשה: איך לעלות, איך להתנהג לא כמו שק תפוח אדמה, נחמד...

סליחה על הבורות אבל מה זה "נוסעים" איפה זה משודר, ערוץ ושעות בד"כ? תוכנית רכב כפי שאני מבין?
פורסם
סליחה על הבורות אבל מה זה "נוסעים" איפה זה משודר, ערוץ ושעות בד"כ? תוכנית רכב כפי שאני מבין?

מצטער, שכחתי לכתוב ש"נוסעים" משודר בערוץ "אגו" למנויי "הוט".

השעות הן לא קבועות, תמיד באגו התוכניות מפוזרות ומשודרות כמה פעמים ביום (אותו הפרק).

תשוטט ותראה בפס המידע תחת השם : "נוסעים" (באנגלית: driving television)

פורסם

תודה.אני אחפש את זה .

אבל זה לא מוריד מהצורך שיהי מקום שיסביר את הענין .כי את זה לא נראה לי שמלמדים באיזה מקום בצורה יסודית .

ובאופן כללי אם FULLGAZ לוקח כבר את הענין של חינוך הרוכבים ,אז שיעשה את זה באופן היסודי ביותר.ואני בטוח שרכיבה עם מורכב זה משהו שכל אחד מהרוכבים המתחילים עושה.

Dead but dreaming

פורסם

בקשר להרכבות, אין מה לעשות, זה מאד אנדבידואלי. כל אחד מתנהג באופן שונה, אבל בכל מקרה אני נותן תדריך קצר לפני הנסיעה:

1.לתפוס את המיכל בשתי הידיים קרוב לאיזור הבטן של המרכיב בכדי שגם לאמה (הכוונה החלק שבין המרפק לכף היד. אני מקווה שאני שאמה זה השם נכון) תהיה אחיזה באיזור הבטן, שתמנע החלקת הידיים על המיכל.

2.לא לנסות לשלוט באופנוע, אלה לזרום איתי.

3.לא להשען עלי בזמן בלימות (שזה אחד הדברים המרגיזים).

4.אם זה לדייט מהצד עם בחורה אז ללאאא לשים בושם. כי אז יש צרות עם החברה. (חוש הריח שלהן פשוט מדהים בדברים האלו!)

טיפים למרכיב:

1.לתת למורכב תחושת ביטחון ולא להפחיד אותו, ככה הוא(ובעיקר היא) יהנו יותר, ותאמינו לי, זה יחזור אליכם כמו בומרנג.

2.ללמוד את המורכב ואת המגבלות שלו, משמע לא להתפרע עם מורכב חדש. (אתם לא רוצים לתת דאבל קלאץ,עצבני, ואחרי זה לראות במראה את הדייט שלכם מתגלגלת על הכביש)

2.להכיר בעובדה שיש משקל נוסף שמערער את איזון האופנוע (נטיה להתרוממות הפרונט ומרחקי בלימה ארוכים יותר, למרות שניתן להשתמש בברקס האחורי במעט יותר אגרסיביות מהרגיל)

3.למגן את המורכב לא פחות ממך.

4.והכי חשוב, לא לשכוח, ולו לרגע קט, שאתם לוקחים איתכם עוד חיים!!!

ואם יש למישהו משהו להוסיף, אני אשמח לשמוע...נסיעה נעימה!

פורסם
תודה.אני אחפש את זה .

אבל זה לא מוריד מהצורך שיהי מקום שיסביר את הענין .כי את זה לא נראה לי שמלמדים באיזה מקום בצורה יסודית .

ובאופן כללי אם FULLGAZ לוקח כבר את הענין של חינוך הרוכבים ,אז שיעשה את זה באופן היסודי ביותר.ואני בטוח שרכיבה עם מורכב זה משהו שכל אחד מהרוכבים המתחילים עושה.

תבדילו בין ענין טכניקות וטיפים לרכיבה בפועל, לבין המאמרים

שעלו זה עתה ומטפלים בכל האספקטים האחרים עבור הרוכב המתחיל

(שימו לב, שרוב המאמרים בכלל נוגעים לאנשים שעוד לא הניפו רגל מעל אופנוע שלא אצל מורה הנהיגה)

כבר לטפל בנושא הרכבת רוכב אחר?

תנו לנו קצת זמן, ונטפל גם בזה

:)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תבדילו בין ענין טכניקות וטיפים לרכיבה בפועל, לבין המאמרים

שעלו זה עתה ומטפלים בכל האספקטים האחרים עבור הרוכב המתחיל

(שימו לב, שרוב המאמרים בכלל נוגעים לאנשים שעוד לא הניפו רגל מעל אופנוע שלא אצל מורה הנהיגה)

כבר לטפל בנושא הרכבת רוכב אחר?

תנו לנו קצת זמן, ונטפל גם בזה

:)

30 שניות זוז :evil::lol:

ובגישה יותר רצינית (שזה קשה לאחר קריאה של שירשורי הנשיא) אני כותב מה שאני רוצה לראות בתור מתחיל.ואני יודע שאחד הדברים הראשונים שרוכב מתחיל רוצה לעשות זה לקחת את החברה לסיבוב (שופי איזה גבר-גבר ,שפיץ,כלי וכ"ו אני) .חוסר הניסיון ברכיבה בתוספת כל השינוים שהמורכב גורם להם יוצרים מצב יותר מסוכן מהרגיל (שלא לדבר על הרצון להרשים את המורכבת ).והיו כמה וכמה הרוגים מהסיבה הזו (הכביש משדרות לכיוון כרם שלום ,שרוכב צעיר וחברו נהרגו שהרוכב איבד שליטה).כך שלהגיד את דעתי זה אחד הנושאים היותר חשובים שאני יכול לחושב אלהם.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...