Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סקודה ואחרי הרצת בדיקת ODB2 נמצא תקלה P048E – Exhaust Pressure Control Valve Position Sensor/Switch Circuit High

אשמח לעזרה תודה רבה לכולם

נ.ב אני נמצא פה ליד המוכר של האוטו ואני לא יודע מה לעשות אם התקלה ומה היא בדיוק אומרת

פורסם
הייתי מתחיל מכאן

https://www.obd-codes.com/p048e

מעבר לכך שהרכב לא זול אז גם הייתי ניגש איתו לקבלת הצעת מחיר לתיקון ואבחון מקצועי של תקלה.

אשמח מאוד לדעת מה זה אומר, האנגלית שלי לא ברמה גבוהה..

פורסם

אישית לא מכיר את התקלה

אם בתרגום לעברית זה שסתום לחץ של האגזוז.

יכול להיות שהשם המקצועי הוא שונה..

אבל סביר להניח שמדובר בשסתום לא תקין.

לפני רכישה הייתי בודק לעומק מה עלות שסתום כזה ואם אכן זו הבעיה

פורסם

לא יודע בדיוק איפה אתה, אבל אם זה אפשרי הייתי קופץ למוסך רון(מתקשר ומתאם איתו קודם) לדעתי אחת ה"אוטוריטות" המקצועיות ביותר לרכבי VAG ומברר לגבי התקלה הזאת אצלו

פורסם
לא יודע בדיוק איפה אתה, אבל אם זה אפשרי הייתי קופץ למוסך רון(מתקשר ומתאם איתו קודם) לדעתי אחת ה"אוטוריטות" המקצועיות ביותר לרכבי VAG ומברר לגבי התקלה הזאת אצלו

אני נמצא אם המוכר בחיפה

פורסם (נערך)

השסתום הזה הוא חלק ממערכת הEGR, כשל בשסתום משפיע על זיהום אויר, ועלול גם להשפיע על ביצועי מנוע ולגרום לעישון יתר (כישלון בטסט).

קוד התקלה מציין שהמחשב מזהה נתק בחיבור עם השסתום המדובר.

הסיבה יכולה להיות שסתום תקול, או בעיה בחיווט ההולך אליו.

במקרה קיצוני, הסיבה עשוייה להיות גם כשל במחשב ניהול מנוע.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
השסתום הזה הוא חלק ממערכת הEGR, כשל בשסתום משפיע על זיהום אויר, ועלול גם להשפיע על ביצועי מנוע ולגרום לעישון יתר (כישלון בטסט).

קוד התקלה מציין שהמחשב מזהה נתק בחיבור עם השסתום המדובר.

הסיבה יכולה להיות שסתום תקול, או בעיה בחיווט ההולך אליו.

במקרה קיצוני, הסיבה עשוייה להיות גם כשל במחשב ניהול מנוע.

תודה רבה לכולם על העזרה, וויתרתי על הרכב הזה אפשר לנעול תאשכול

• תוכן חדש...