Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אמא שלי קיבלה תו נכה לרכב שלי (רשום על שמה אבל הרכב בשימוש שלי) כמובן שהתו נכה ישמש רק שאני מסיע אותה.

עכשיו יש לי טסט חודש הבא והבנתי שיש הנחה כלשהי לרכב על תו נכה.

הבעיה היא שהאישור של התו הוא לחצי שנה קדימה (לא ידוע אם תהיה הערכה או לא לאחר חצי שנה)

האם אני זכאי להנחה למרות שהתו לחצי שנה? או צריך לשלם תשלום מלא?

פורסם

זכאי להנחה או להחזר אם שילמת את האגרה המלאה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זכאות לתו נכה וזכאות להנחת רישוי זה לא אותו דבר.

מתוך הנחה שאתם זכאים גם להנחה בתו נכה אז שתנסה לשלם את האגרה באינטרנט יופיע לך סכום יותר נמוך, ואם לא תשלם ותבקש בקשה להחזר.

פורסם

זכאות להנחה באגרת הרישוי היא רק אם הרכב הוא על שם הנכה. או אשתו/בעלה. או אפוטרופוס של הנכה.

ככה שנראה שאתה לא זכאי להנחה.

פורסם

^^^

תקרא את ההודעה הראשונה תראה שהרכב על שם אימו הנכה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשמילאת את הבקשה לתו נכה היית אמור לצרף גם פרטי בנק למקרה שאתה זכאי להחזר.

בכל אופן אם ישנה הנחה הרישיון החדש כבר יגיע עם הסכום המעודכן.

פורסם
היי, אמא שלי קיבלה תו נכה לרכב שלי (רשום על שמה אבל הרכב בשימוש שלי) כמובן שהתו נכה ישמש רק שאני מסיע אותה.

עכשיו יש לי טסט חודש הבא והבנתי שיש הנחה כלשהי לרכב על תו נכה.

הבעיה היא שהאישור של התו הוא לחצי שנה קדימה (לא ידוע אם תהיה הערכה או לא לאחר חצי שנה)

האם אני זכאי להנחה למרות שהתו לחצי שנה? או צריך לשלם תשלום מלא?

האישור נייר הוא לחצי שנה, עד אז יגיע התג נכה לרכב, בכל מקרה הרכב כבר רשום ברישיון כרכב נכה, בכל מקרה לפני שאתה משלם את האגרה הגבוהה של הטסט גש למשרד הרישוי שיתנו לך טופס חדש לתשלום (האגרה לשנה יוצאת כ-26 ש"ח)

פורסם (נערך)
^^^

תקרא את ההודעה הראשונה תראה שהרכב על שם אימו הנכה

ישה, אם קיימים 2 רכבים, אחד על שם הנכה, ואחד על אשתו של הנכה, לשתי הרכבים מגיע הנחה?

לחידוד- על התו נכה (כסא גלגלים) יש 2 מספרי רישוי, אחד של הנכה, אחד של אשתו. שתי הרכבים מיועדים לסיוע הנכה.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם
ישה, אם קיימים 2 רכבים, אחד על שם הנכה, ואחד על אשתו של הנכה, לשתי הרכבים מגיע הנחה?

לחידוד- על התו נכה (כסא גלגלים) יש 2 מספרי רישוי, אחד של הנכה, אחד של אשתו. שתי הרכבים מיועדים לסיוע הנכה.

רק עבור רכב אחד ניתן לקבל אגרת רישוי מופחתת

פורסם

רק על רכב אחד, ורק אם הוא רשום על שם הנכה או בן זוג או אפוטרופוס.

אם הרכב רשום על שמך, גם אם יש עליו תו חנייה לנכה לא תוכל לקבל פטור מאגרת רישוי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...