Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה ,

צריך את עזרתכם בייעוץ לפני קנייה מחר של הרכב.

קיבלתי הצעה לרכב יד 2 של איביזה 2013 1400 ידני.

עשה 106K .

עכשיו מדובר בדגם הרגיל ולא הTSI.

המחיר שהוצע לי הוא 22,000

עכשיו השאלה אם הרכב הוא אמין והאם ההצעה היא טובה ?

המון תודה וסופש נעים :)

פורסם

מנוע 1.4 נחשב לאמין, מבחינת ביצועים לא ברמה של tsi אבל אמור לספק.

לגבי המחיר תבדוק בלוי יצחק וכמו כן בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשאלות שלך:

א. המחיר מצויין רכבים דומים עולים ביד 2 כ25-30 אלף שקל

ב. הרכב אמין מאוד

דעה: המחיר טוב מידי עד כדי מחשיד אם קיבלתה את ההצעה מסוחר רכב או ממגרש אתה מוזמן לוותר עליה כי ברוב המקרים אם לא בכולם מדובר בנבלה (רכב שעבר תאונה קשה או שגמור ומצריך תיקון יקר) מכיוון שסוחר רכב אף פעם לא ימכור רכב במחיר של 22 אלף כאשר הוא יכול למכור אותו ב25 אלף ולא משנה איזה סיפורים הוא יספר לך.

אם מדובר במוכר פרטי שהוא בעל הרכב שרשום ברישיון חייב לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקה ולבדוק טוב טוב את הרכב מכיוון ששוב המחיר מאוד מחשיד.

פורסם
לשאלות שלך:

א. המחיר מצויין רכבים דומים עולים ביד 2 כ25-30 אלף שקל

ב. הרכב אמין מאוד

דעה: המחיר טוב מידי עד כדי מחשיד אם קיבלתה את ההצעה מסוחר רכב או ממגרש אתה מוזמן לוותר עליה כי ברוב המקרים אם לא בכולם מדובר בנבלה (רכב שעבר תאונה קשה או שגמור ומצריך תיקון יקר) מכיוון שסוחר רכב אף פעם לא ימכור רכב במחיר של 22 אלף כאשר הוא יכול למכור אותו ב25 אלף ולא משנה איזה סיפורים הוא יספר לך.

אם מדובר במוכר פרטי שהוא בעל הרכב שרשום ברישיון חייב לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקה ולבדוק טוב טוב את הרכב מכיוון ששוב המחיר מאוד מחשיד.

כן בדיוק הסיטואציה שאני חושד בה,

מדובר בהצעה מסוחר רכב.

הוא מתחייב שהכל טוב איתה ותקינה לחלוטין ולא עברה תאונה.

קבעתי איתו לעוד שעה לבדיקת מוסך, ואפילו הוא מתחייב מנוע גיר שילדה.

מה עוד יכול להיות חלק מהרעיון לדעתך ?

המון תודה לך חבר !

פורסם

שים לב שלהרבה סוחרים יש "קומבינות" במכוני בדיקה מומלץ לבדוק את הרכב במכון בדיקה רחוק ולא כזה שהסוחר רכב ממליץ לך עליו או מכיר.

לגבי ההתחייבות שים לב שהסוחר יהיה מזמין הבדיקה מבחינת הסוחרים "מנוע גיר שלדה" זה דבר שנתון לפרשנות וחלקם יגידו שגם "קצה שלדה" זה מכת חניה קטנה ולא תאונה ובריחת לחץ בצילינדרים זה לא מנוע אלא צילינדר לכן כדי לא להיקלע לוויכוחים עם הסוחר רכב ולא להפסיד 500 שקל על בדיקה הוא צריך להזמין את הבדיקה ובמידה והכול תקין תוסיף את מחיר הבדיקה למחיר הרכש ושלם לו 22,500 אחרת יש סיכו יטוב שהוא פשוט ישאיר אותך במכון לשלם את ה500 שקל האלו.

בנוסף מומלץ לבדוק את הרכב במסוף של חברות הביטוח לעבר ביטוחי עוד לפני הגישה למכון הבדיקה זה יכול לחסוך לך את ה500 שקל האלו.

https://www.google.com/search?q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A2%D7%91%D7%A8+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99&oq=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A2%D7%91%D7%A8+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99&aqs=chrome..69i57j0l2.3150j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

פורסם (נערך)
שים לב שלהרבה סוחרים יש "קומבינות" במכוני בדיקה מומלץ לבדוק את הרכב במכון בדיקה רחוק ולא כזה שהסוחר רכב ממליץ לך עליו או מכיר.

לגבי ההתחייבות שים לב שהסוחר יהיה מזמין הבדיקה מבחינת הסוחרים "מנוע גיר שלדה" זה דבר שנתון לפרשנות וחלקם יגידו שגם "קצה שלדה" זה מכת חניה קטנה ולא תאונה ובריחת לחץ בצילינדרים זה לא מנוע אלא צילינדר לכן כדי לא להיקלע לוויכוחים עם הסוחר רכב ולא להפסיד 500 שקל על בדיקה הוא צריך להזמין את הבדיקה ובמידה והכול תקין תוסיף את מחיר הבדיקה למחיר הרכש ושלם לו 22,500 אחרת יש סיכו יטוב שהוא פשוט ישאיר אותך במכון לשלם את ה500 שקל האלו.

בנוסף מומלץ לבדוק את הרכב במסוף של חברות הביטוח לעבר ביטוחי עוד לפני הגישה למכון הבדיקה זה יכול לחסוך לך את ה500 שקל האלו.

https://www.google.com/search?q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A2%D7%91%D7%A8+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99&oq=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A2%D7%91%D7%A8+%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99&aqs=chrome..69i57j0l2.3150j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

טוב בחזרה ממגרש .

הבעלים הקודמים של הרכב הוא של בית ספר לנהיגה, למרות שלי הם אמרו שהבעלים הקודמים היה פרטי.

התירוץ היה "אין לי מושג מי דיבר איתך". למרות שאמרתי להם שאני מגיע ממרחק של שעה נסיעה.

פשוט לא רואים בעיניים.

שם המגרש הוא אמנון הקטן בעפולה.

עריכה אחרונה על ידי ofek29
פורסם

מומלץ לא לרשום תאורים כמו "נוכלים" אלא פשוט לספר את הסיפור כמו שכתבתה כדי להימנע מסיכוי לטביעת דיבה או לשון הרע.

בכול מקרה אל תתבאס איביזה מהדור הקודם זה רכב בינוני ויש כנראה רכבים יותר טובים בתקציב שלך.

פורסם

בפעם המי יודע כמה- לא קונים רכב ממגרש סוחרי סוג ב' ואילך.

המגרשים היחידים שאין לשלול הם טרייד אין היבואן (סוזוקי/מאזדה וכו'/חברות ליסינג אמינות ומומלצות כאן בפורום: אלדן/הרץ/אופרייט ליס/אלבר

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...