Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TVR

TheComedian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא אמר שלא טוב להקשיב לאחרים אבל לא ללכת אחריהם בעניים עצומות(למרות שבמיקרה של הלוטוס אני מאמין שהם צודקים) ואתה משווה מכוניות שלא קשורות אחת לשניה (כמו שאתה אמרת הנעה קידמית מול אחורית) ועוד איך יש קשר לפמאלה. היא כוסית סוף הדרך אז היא קשורה!!! לא שאני מזלזל בבחורות אחרות בעולם...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אף אחד לא אמר שלא טוב להקשיב לאחרים אבל לא ללכת אחריהם בעניים עצומות(למרות שבמיקרה של הלוטוס אני מאמין שהם צודקים) ואתה משווה מכוניות שלא קשורות אחת לשניה (כמו שאתה אמרת הנעה קידמית מול אחורית) ועוד איך יש קשר לפמאלה. היא כוסית סוף הדרך אז היא קשורה!!! לא שאני מזלזל בבחורות אחרות בעולם...

פמלה תמיד קשורה לכל דבר!!!

ובאמת שאי אפשר להשוות את שתי המכוניות שאתם מדברים עליהן, אבל מה שאני מדבר עליו זה השוואה בין מכוניות פאר אקזוטיוט ככה שאותן כן אפשר להשוות!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
זה לא הכמות זאת האיכות! ולמה אתה מקשיב לאחרים? אני יכול להגיד לך שפאמאלה אנדרסון סוף הדרך במיטה(כי ככה אמרו בעיתון) אבל עד שאני לא יעשה אותה אני לא יכול לדעת נכון? (ואני מקווה שאני בסוף כן יידע :-P )
זו לא הכמות זו האיכות?-לוטוס מיתנהגת יותר טוב כימעט מיכול אקזוטית איטלקיה ,וזכתה לא פעם בטופ גיר מבין יצרני מכוניות הספורט למיניהם ,כמכונית לנהג.אתה רוצה עוד דוגמא מבית בריטניה -ARIEL ATOM אתה יכול להצדיק את למבורגיני או פרארי מבחינת עיצוב והיתרשמות כללית,אבל ברגע שמגיעים להנאה טהורה ופשוטה שמערבת את הנהג בתחושות אין על ARIEL ATOM נכון בקושי אפשר לקרוא לה "מכונית" אבל לא ראיתי ולו מיבחן אחד שלא שיבח את הATOM ורוב המגזינים כולל סרט שאני אישית ראיתי מראים כי זהו פשוט הדבר האמיתי (ישנו אפילו ציטוט של גרמי קלארקסון- HOT METAL,שאפילו לוטוס אליז וקטרהם נחשבות נחותות ומבוישות מול האטום)כך שאל תהיה בטוח שהבריטיות לא יודעות לבצע :wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אתה לא מבין אותי... אני התכוונתי שמבין המכוניות שאני נהגתי האיטלקיות לקחו מבחינת הנאה! אני לא מתכוון לדבר איתך על למבורגיני מול אטום בהנאה מנהיגה כי לא נהגתי על אף אחת מהם.(וכניראה גם לא אנהג) וחוץ מזה תראה לי מתי אמרתי שמכוניות אנגליות לא יכולות ליהיות מהנות לנהיגה! בחיים לא אמרתי את זה ואני ממש, אבל ממש לא מזלזל בהם!!! יש אפילו כמה שאני מאוד אוהב כמו mg vvc. אתה מתווכח פה על כלום...

• תוכן חדש...