Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TVR

TheComedian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא ניראה יכול להיות שאני טועה? בייצור בריטי יש לנו את= TVR ,LOTUS,WESTFIELD,MG,CATERHAM,ARIEL ATOM,JAGUAR,ROVER, ועוד רבות אחרות.נכון מבחינת עיצוב האיטלקיות לוקחות אבל הנאה מנהיגה אין כמו בריטיות.:wink:

יכול להיות אבל עדיין כששואלים מישהו מה לדעתו הוא חלום מבחינת מכוניות הוא תמיד יגיד למבורגיני או פרארי וזה איטלקי...

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האנגליות לקחות בהנאה מנהיגה את איטליה? יש לי שתי מילים בשבילך- אלפא רומאו!!!

אתה משווה אלפא רומאיו ללמבורגיני?

אני לא מדבר מבחינת נהיגה אני מדבר מבחינת הWOW שיותא לך מהפה כשאתה רואה אחת כזאת

פורסם

אני לא יודע מה אתם משווים פה בין שתי שתי חברות שלדעתי הרכבים שלהם זה שלמות

זה שאיטליה (פרארי, למבורגיני, מזארטי) מצליחות יותר בעולם כי הן יותר מפורסמות זה לא אומר שהם יותר טובות מהבריטיות יש המון חברות בריטיות לא מוכרות שהסיבה לכך שאין להם ייצאו בעולם זה בגלל מיקום ההגה למשל: מארקוס, ליסטר, סאלין, נובל ועו'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא יודע מה אתם משווים פה בין שתי שתי חברות שלדעתי הרכבים שלהם זה שלמות

זה שאיטליה (פרארי, למבורגיני, מזארטי) מצליחות יותר בעולם כי הן יותר מפורסמות זה לא אומר שהם יותר טובות מהבריטיות יש המון חברות בריטיות לא מוכרות שהסיבה לכך שאין להם ייצאו בעולם זה בגלל מיקום ההגה למשל: מארקוס, ליסטר, סאלין, נובל ועו'

הסאלין אמריקאית, ובעלת הגה שמאלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האנגליות לקחות בהנאה מנהיגה את איטליה? יש לי שתי מילים בשבילך- אלפא רומאו!!!
שלום גם לך

גם לי יש כמה מילים בשבילך-LOTUS ELISE ,לא משנה איזה דגם תכליל באלפא ,ויש כבוד לאלפא.אבל הלוטוס מבחינת הנאה מנהיגה פשוט מושחזת וחדה יותר,ועוד לא דיברנו על CATERHAM ARIEL ATOM ו WESTFIELD אז בבקשה על איזה אלפא אתה מדבר?

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
שלום גם לך

גם לי יש כמה מילים בשבילך-LOTUS ELISE ,לא משנה איזה דגם תכליל באלפא ,ויש כבוד לאלפא.אבל הלוטוס מבחינת הנאה מנהיגה פשוט מושחזת וחדה יותר,ועוד לא דיברנו על CATERHAM ARIEL ATOM ו WESTFIELD אז בבקשה על איזה אלפא אתה מדבר?

אלפא 147 AUTODELTA

אבל גם היא אנגלית

אייל

פורסם

אנ'לא מבין איך אתם משווים בין אלפא לבין למבורגיני?!

זה כמו להשוות את סופרמן לסוס ולשאול מי מהם יותר אדם?

זה ברור שאי אפשר להשוות הלמבורגיני והפרארי (למכוניות כמו אלפא) זה משהו לא מהעולם הזה!!!

פורסם
יכול להיות אבל עדיין כששואלים מישהו מה לדעתו הוא חלום מבחינת מכוניות הוא תמיד יגיד למבורגיני או פרארי וזה איטלקי...

אני דיי חולק עליך בנושא.....

לא לכולם יש למבורגיני בראש. נפלאות הן בהחלט אבל יש אנשים שיעדיפו משהו אחר...

!AWDSOME

פורסם

שלום לכולם. לא היתכוונתי להשוות את אלפא ללמבורגיני, התכוונתי להשוואה בין אנגליה לאיטליה!!! ולמי שזרק לוטוס אליז- אלו הם שתי מכוניות שונות לגמרי בייעוד שלהם ובמחירים שלהם וזה לא נכון לעשות השוואה בין השתיים וחוץ מיזה,מאיפה אתה יודע? נהגתה פעם על שתי המכוניות? לפי דעתי.בוא נשווה בין אלפא ליגואר.(דיגמי המנהלים של יגואר כמובן, לא השתי מקומות.) מי יותר מהנה לנהיגה?

פורסם

שלום גם לך

לא עשיתי השוואה בין 2 הרכבים ,אבל כול חובב רכב יודע ,גם ממגזינים אתרים ותוכניות טלוויזיה כי לוטוס היא פשוט מכונית נהיגה חדה ומושחזת ובין הטהורות שנימצאות בשוק.לגבי יגואר מול אלפא אין ספק כי ל2 החברות יש מכוניות טובות,אבל לא על זה השירשור.אתה יכול להביא כמה יצרנים מאיטליה אבל מה לעשות שבבריטניה יש פשוט יותר יצרני רכב ספורטיביים מיכול חברה בעולם.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
אני הייתי אומר אסטון או יגואר XK לסוגיה. אל תעשה הכללות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום גם לך

לא עשיתי השוואה בין 2 הרכבים ,אבל כול חובב רכב יודע ,גם ממגזינים אתרים ותוכניות טלוויזיה כי לוטוס היא פשוט מכונית נהיגה חדה ומושחזת ובין הטהורות שנימצאות בשוק.לגבי יגואר מול אלפא אין ספק כי ל2 החברות יש מכוניות טובות,אבל לא על זה השירשור.אתה יכול להביא כמה יצרנים מאיטליה אבל מה לעשות שבבריטניה יש פשוט יותר יצרני רכב ספורטיביים מיכול חברה בעולם.

זה לא הכמות זאת האיכות! ולמה אתה מקשיב לאחרים? אני יכול להגיד לך שפאמאלה אנדרסון סוף הדרך במיטה(כי ככה אמרו בעיתון) אבל עד שאני לא יעשה אותה אני לא יכול לדעת נכון? (ואני מקווה שאני בסוף כן יידע :-P )

פורסם

לא חסרה גם איכות,התחרותיות במכוניות נישה ספורטיויות בבריטניה כופה על היצרנים לשמור על רמת איכות גבוהה מאוד.

ומה הקשר פמלה?! ומה רע בלהקשיב לאחרים? במיוחד אם הם יודעי דבר!

ולמי שהעלה את האלפות, אני מניח שאין כמו חדוות ההנעה הקדמית,הא?

ולמקרה שצריך להבהיר זאת עוד קצת,היצרנים הבריטיים המדוברים פה הם כמה רמות מעל האלפות של היום.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...