Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז היום שנסעתי בבוקר בכביש 4, כ 20 דקות לתוך הנסיעה נדלקה נורה, נראה לי שזה היה ה service האדום, והיה רשום בצג engine temp או משהו דומה.

זה קרה ל 2 שניות לערך ונעלם, בהם עצרתי בצד ל 5 שניות ואז המשכתי נסיעה מתוחה עוד 5 דקות לעבודה במהירות של כ 90.

הבהרות:

פעם ראשונה שזה קרה. היא לא נדלקה שוב בהמשך הנסיעה. מדובר ברכב c3 2011 ולצערי אין מדד לטמפרטורה עצמה, רק אזהרה. שניה לפני הדלקת הנורה לקחתי פניה חדה שמאלה בצורה מפגרת כי לא היה אדם על הכביש.

כאשר עצרתי בעבודה הרמתי מכסה מנוע ונגעתי בו. לא היה חם בהגזמה, נראה טמפרטורה סבירה ל 25 דקות נסיעה בכביש המהיר. לא בדקתי נוזלים, אבל כן בדקתי ביום שבת הקודם ואף מילאתי מעט אנטיפריז שיהיה max.

פורסם

יש לך סורק OBD2? אפשר לראות את הטמפ.

כמובן שכדאי לבדוק נוזלים.

קשה לי להאמין שהמנוע התחמם והספיק להתקרר ב-2 שניות.

פורסם

ממליץ לך כאשר הרכב קר לבדוק ראשית מפלס נוזל קירור ולעדכן האם קיים חוסר ואם כן כמה ?

כמובן שאם יתברר בבדיקה שמדובר בחוסר גדול לא כדאי להמשיך עם הרכב בנסיעה וכדאי לגרור את הרכב כדי למנוע נזקים נוספים.

אם אין חוסר והנורה תחזור לדלוק,כדאי לקפוץ למוסך לסריקת תקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז בדקתי את מפלס האנטיפריז - בידיוק כמו שהיה. גבוה.

נסעתי הביתה, אותה נסיעה של 30 דקות כיוון הפוך, באותה צורה שאני תמיד נוסע. כביש מהיר.

לא נדלקה שום נורה.

לכן אני ימשיך בשלי. במקרה וידלק שוב בעתיד אני יעצור בצד ויקרא לגרר למוסך שלי.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...