Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mg3 שנת 2017 33k ש"ח (כמובן שנערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. יש לי הזדמנות לרכוש את הmg3 משנת 2017 במחיר של 33 אלף שקלים. הרכב הוא יד שניה ונקנה במקור עם 0 קילומטר מהחברה. רציתי לשמוע מכם היות והביקורות העיקריות שמצאתי עליו נכתבו אי שם כשהוא רק הגיע לישראל וכולם המליצו בתוקף לא לגעת בו כי הוא סיני.

האם היום לאחר מספר שנים שהרכב כבר "קיים על הכביש", אפשר להגיד שהופתענו לטובה ממנו? ובכלל מה למדנו עליו? האם ההצעה על ההשנתון והמחיר כדאית?

אני מתכנן לנסוע כ10k ק"מ בשנה, נסיעות עירוניות ולרוב לבד. הסיבות העיקריות שבגללן השיקול עוד בתוקף הן קודם כל האחריות, מלאה לעוד שלוש שנים הכוללת הכל עד הבורג, שנתון כמעט חדש וגם בגלל שהוא נראה יחסית לא רע..

אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.

תודה

פורסם

נראה לי הצעה מעניינת מאוד. במקרה הגרוע אתה סופג ירידת ערך של 10 אלף בשנה שזה לא הרבה לרכב חדש יחסית . הרכב לא הכי אמין אבל לא מתפרק ואם יש אחריות מלאה זה נשמע לי עסקה טובה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ההמלצות העיקריות לא לגעת בו זה קודם בגלל הירידת ערך, והשילוב מנוע+גיר החסר גמישות ועם צריכת הדלק הגבוהה. בהמשך נוספו גם טיפולים יחסית יקרים במוסך המורשה.

אתה בטוח שהאחריות הארוכה תקפה גם לרכב מ-0 קילומטר? תבדוק את זה.

בגדול במצב של הצרכים שלך(לאור מה שהצגת) זו יכולה להיות קניה לא רעה בכלל. רק האם זה הדגם המאובזר של ה-MG או שהעירום?

פורסם

אתה רואה הרבה כאלו רכבים על הכביש?( לא בגלל שמדובר ברכב פרימיום...) יש סיבה למה אף אחד לא קונה אותו אפילו חברות ליסינג לא קונות אותו והם אלופים בחיסכון. הקיצור זה יהיה רכב שכניראה שתישאר איתו עד הסוף. במידה וזה מתאים לך אז סבבה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בעיני הסיבה העיקרית היא הסטיגמטיות הישראלית - מוצרים סיניים במובן של שנות ה90 או תחילת ה2000 זה כבר ממש לא מוצרים סיניים של היום.

אתה מקבל רכב מאובזר מכף רגל ועד ראש במחיר רצפה עם מנועים וגירים אמנם מיושנים אבל עם טכנולוגיה ומכניקה שכבר הוכיחו את עצמם.

אבל אתה גם תתקשה מאוד למכור את הרכב הזה וכנראה שהקהל היחיד שיהיה לך הם מגרשי טרייד אין בשחיטה לא כשרה - שזה למען האמת בסדר כי גם באותם מחירים אתה קונה אחת כזו.

בעיני זה רכב לטווח אחזקה ארוך או רכב שני לטווח אחזקה ארוך כי אחרת הוא פשוט לא משתלם לרכישה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחבר לעבודה שיש לו את הרכב הנ"ל, יכול להגיד שהרכב יחסית אמין עם מכלולים ותיקים (מנוע VTEC מהונדה 1.5 אם אני לא טועה). הגרסה המאובזרת שלו בהחלטת מספקת, כמובן שבהתחשבות במחיר. מה שכן? קח בחשבון שאכן טיפולים במוסכים מורשים יקרים ולמכור את הרכב בעתיד יהיה מאוד מאתגר. נכון שלא רואים הרבה כאלה על הכביש, אבל יש כאלה שיראו זאת כיתרון - מעט יחודיות. באמת תבדוק לגבי נושא האחריות, האם תקפה לרכבי 0 ק"מ והאם הרכב טופל במורשה בלבד (נראה לי גם תנאי לאחריות).

אם אתה מוכן לפשרות האלה, לפי דעתי - תמורה יפה למחיר.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

זה לא מנוע של הונדה, נקרא 1.5 VTI-Tech , שנשמע יותר כמו מנוע ישן של PSA.

אתה מקבל רכב מאובזר מכף רגל ועד ראש במחיר רצפה עם מנועים וגירים אמנם מיושנים אבל עם טכנולוגיה ומכניקה שכבר הוכיחו את עצמם.

.

הגרסה הבסיסית ערומה מאבזור , הגרסה המאובזרת נותנת אבזור סביר כבר.

פורסם

לאבי יש MG3 2017 ואני יכול להעיד כי לא נתקלנו באף בעיה עד כה (ב.ע.ה) צורך 1:13 בעיר, ויכול להיות אפילו מהנה לנסיעה (תלוי ברמת הנהיגה בגיר רגיל).

מינוסים- 1 מסך מולטמידה לא קריא באור יום 2 מיתלים קשים מידי לנסיעה עירונית 3 איכות הפלסיטיקה.

פלוסים- 1 אפשרות ניתוק דימום המנוע 2 מאוד מרווח יחסית לגודל 3 הגה מדויק וקל.

לגבי מספר מכוניות על הכביש - אני גם לא רואה הרבה פרארי על הכביש.

ירידת ערך- מחיר קניה זול.

הבעיה הרצינית היחידה שאני רואה היא היצע חלקי חילוף בעתיד במיוחד עם המותג לא יתפוס בארץ ויבוא MG יפסק

פורסם

הרכב סביר אבל לרכב שנמכר כחדש ב 53 33 זה המון כשהוא בן שנתיים. ב 25 הייתי לוקח אבל לא ביותר מזה כי ב 25 כבר ארכוש רכב אמנם ישן יותר אבל מודרני יותר, חסכוני יותר ונפוץ יותר (משפיע חזק על עלויות האחזקה וזמינות חלפים. אין סיכוי שתמצא ל MG3 פנס תחליפי למשל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה לא מנוע של הונדה, נקרא 1.5 VTI-Tech , שנשמע יותר כמו מנוע ישן של PSA.

הגרסה הבסיסית ערומה מאבזור , הגרסה המאובזרת נותנת אבזור סביר כבר.

רק עכשיו קלטתי שמדברים על הMG3 ולא על ה350 - עמכם הסליחה - לא מכיר את הרכב כמעט בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם. מדובר אכן בגרסה המאובזרת. הרכב נקנה במאי 2015 לפני שנה וחצי וטופל במוסך מורשה לצורך שימור האחריות כפי שאמרתם.

שאלתי בחברה לגבי האחריות וענו שהאחריות שווה לכולם לא משנה איך ומאיפה קנו. וכשהתחכמתי קצת אמרו שיחליפו מצבר במידה ויתקלקל.

עכשיו שאלה אליכם, הרכב סיני, האם לא ניתן להשיג חלפים זולים מאליאקספרס ולפתור את אחד המינוסים?

פורסם

התכוונתי להזמנת חלק מקורי של הרכב אך מארץ היצור שלו במחיר עלות. לא בהכרח מאליאקספרס, רק לי הרעיון מיד קפץ לראש?

פורסם
אתה רואה הרבה כאלו רכבים על הכביש?( לא בגלל שמדובר ברכב פרימיום...) יש סיבה למה אף אחד לא קונה אותו אפילו חברות ליסינג לא קונות אותו והם אלופים בחיסכון. הקיצור זה יהיה רכב שכניראה שתישאר איתו עד הסוף. במידה וזה מתאים לך אז סבבה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אני לא חושב שזה נכון, חברות הליסינג קונות מלא רכבים לא מעניינים כמו פיג'ו 301, ניסן אלמירה, מיצובישי אטראז' וכו..

זה אומר משהו? ממש לא.

פורסם
התכוונתי להזמנת חלק מקורי של הרכב אך מארץ היצור שלו במחיר עלות. לא בהכרח מאליאקספרס, רק לי הרעיון מיד קפץ לראש?

ואם החלק יתעכב חודש , מה תעשה עד אז ?

יש גם תקלות משביתות ואז תצטרך רכב שכור או מונית או אוטובוסים .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...