Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין 106 XS ל XR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים מצאתי פגו 106 XR שנת 98 עם 90K לפני שאני קונה רציתי לדעת מה ההבדל בין XS ו XR ואם הרכב מצדיק תשלום של 2000 שח מעל המחירון

תודה

ניר

פורסם

נראה לי שההבדל הוא מבחינת אבזור ותוספות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גיר קצר יותר ב-XS, (הייתה לי XR והוא ארוך בצורה בלתי נסבלת), יש אומרים הקשחה מסויימת במתלים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

שלום, את ההבדלים בין ה-XR ל-XS ניתן לחלק לשני תחומים: איבזור ומכניקה.

בתחום האיבזור ב XS ישנם חלונות חשמל קדמיים, פנסי ערפל קדמיים, פגושים בצבע גוף (גם בחלק מה- XR יש את זה , תלוי בשנה), בדגמים הישנים יותר , (עד 96 כמדומני) ה- XS היו היחידות שהגיעו עם מזגן מקורי ולא אלכס אורגינל.

מכניקה: כאן ההבדלים החשובים: גיר קצר יותר, (יחס העברה כמובן, לא המוט הילוכים :smile: ). משמעות עובדה זו היא בתאוצות חזקות יותר מאשר ה- XR , התשלום הוא בסל"ד גבוה בשיוט על כביש מהיר. (120 קמ"ש ב 3600 סל"ד בערך וזה לא מאוד כיף). שוני נוסף הוא במוט מייצב קדמי ב- XS שמקטין במקצת את זויות הגלגול של האוטו בפניות, וזה נחמד. ל- XS בהכרח יש הגה כוח, בעוד של- XR לא. (שוב, תלוי בשנת הדגם).

באופן כללי, על נפלאות ה 106 נכתבו תילי תילים של מילים, בשתי מילים ניתן לסכם ולהגיד: אוטו קטן, זריז, נוח, ניהוג מופלא, אחיזת כביש מצויינת ביחס לגודל,הכי קרטינג שתרגיש על הכביש. עברתי שתי מילים?

בתור בעלים גאה של פג'ו 106 XS שנת 96, המלצת היום היא : אל תלך על הפג'ו 106 XS. רוץ אליה.

• תוכן חדש...