Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ברכב שלא עבר טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מי שניתפס נוסע בלי טסט (אני לא מתגאה בזה), יכול מאוד להיות שתקבל זימון למשפט כמו שאני קיבלתי ! כן כן עצר אותי רס"ר או משהו כזה ונתן לי. *אבל* זה בסוף יצא לי טוב מאוד, כי הוא נתן לי תאריך למשפט כחצי שנה מאותו היום, ושהגעתי לבית המשפט אז עשיתי "קומבינה" בדלפק של בית המשפט (בטח ראיתם אצל חיים הכט) וקיבלתי 250 שקל קנס, וככה יצא שהרווחתי זמן בעצם...

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
מה בכלל הקשר?

אם תסתכל על תעודת הביטוח שלך, כתוב עליה שהיא בתוקף רק בליווי רשיון רכב תקף!

אותו כנ"ל גם לרישיון נהיגה תקף. אלא דברים שבינך לבין חברת הביטוח.מה שנקרא "תנאי הפוליסה"!

טסטים, קנסות, משפטים ונקודות אלא דברים אשר בינך לבין המדינה. ולא קשורים לביטוח בכלל.

יניב

האמת? לא ראיתי סעיף כזה!!

מה הקשר? הקשר הוא שהעונש על נסיעה ללא ביטוח חובה הוא הזמנה למשפט, ואם אתה טוען שבלי טסט אפילו לשניה אין ביטוח אז העונש על נסיעה בלי טסט אפילו שניה אחת גם צריכה להיות הזמנה למשפט!

פורסם
העונש על נסיעה ללא ביטוח חובה הוא הזמנה למשפט, ואם אתה טוען שבלי טסט אפילו לשניה אין ביטוח אז העונש על נסיעה בלי טסט אפילו שניה אחת גם צריכה להיות הזמנה למשפט!
ידידי היקר, אתה מערבב שני דברים שבכלל לא קשורים אחד לשני. כשאתה אומר העונש על נסיעה בלי זה או זה, אתה מיתכוון לזה ששוטר עוצר אותך ואין לך איזה פרט (ביטוח,טסט או רשיון נהיגה) ואתה מקבל ממנו "עונש", יעני ברירת קנס או זימון למשפט. זה דבר אחד שלא קשור בכלום לחברת הביטוח שלך!

מצד שני, אתה היתקשרת לחברת ביטוח, ביקשת הצעה וקיבלת הצעה לשנה בלבד. שילמת את הסכום הדרוש וקיבלת פוליסה.

אם תפתח את הספח שלך, תראה שכתוב שם: "מועד פקיעת הפוליסה בתאריך../../.. בחצות".

שניה אחרי זה... אין ביטוח.נקודה.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם תפתח את הספח שלך, תראה שכתוב שם: "מועד פקיעת הפוליסה בתאריך../../.. בחצות".

שניה אחרי זה... אין ביטוח.נקודה.

בברכה,יניב

זה מה שחברת הביטוח אומרת.

השאלה היא מה אומר החוק.

מישהו זוכר פסיקה בעניין?

בכל מקרה לא התעצלתי ומצאתי את חוות הדעת הנ"ל

http://www.riders.co.il/Articals/MsgInfo.asp?id=91

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ניתן לקבל שום הארכה.

ניתן לקבל רשיון זמני לצורך תיקונים בלבד (עד 48 שעות).

עדיין יש לבצע את המבחן.

פורסם
זה מה שחברת הביטוח אומרת.

השאלה היא מה אומר החוק.

מישהו זוכר פסיקה בעניין?

בכל מקרה לא התעצלתי ומצאתי את חוות הדעת הנ"ל

http://www.riders.co.il/Articals/MsgInfo.asp?id=91

שמע, אני ממש על הגבול להרים ידיים ולרדת מהנושא.

יש טסט או אין, יש רשיון נהיגה או אין, כן אשם או לא אשם, שתוי,עיוור, נכה בלי 2 ידיים,תחרות מהירות או לא, כל אלא הם סייגים לביטוח ומבוא להתפלפלויות.

תוקף הביטוח הוא לשנה וכשהוא נגמר אז הוא נגמר.

עשית מנוי ל 12 חוברות פלייבוי. לאחר 12 חוברות (ו 24 מארזים של לילי כריות) אתה מצפה לקבל עוד חוברות בלי לשלם?

תשלם-תקבל, לא תשלם-אין ביטוח!סוף דיון!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בתור מי שניתפס נוסע בלי טסט (אני לא מתגאה בזה), יכול מאוד להיות שתקבל זימון למשפט כמו שאני קיבלתי ! כן כן עצר אותי רס"ר או משהו כזה ונתן לי. *אבל* זה בסוף יצא לי טוב מאוד, כי הוא נתן לי תאריך למשפט כחצי שנה מאותו היום, ושהגעתי לבית המשפט אז עשיתי "קומבינה" בדלפק של בית המשפט (בטח ראיתם אצל חיים הכט) וקיבלתי 250 שקל קנס, וככה יצא שהרווחתי זמן בעצם...

לא הרווחת כסףלא רק שכך אלא אתה הפסדת כי את אגרת הרישוי שילמת על הזמן שעבר כבר, כלומר למרות ששילמת כמה חודשים אחרי את האגרה אתה שילמת גם על הזמן שבו היית כבר צריך לשלם ובשנה אחרי אתה תקבל אותה לא בזמן ששילמת אלא בזמן שבו היית צריך לשלם!

אתה לא חסכת כלום אלא זה רק נראה ככה, דחיית טסט לא חוסכת כלום חוץ מזה שהיא מעלה את הסכנה אם יתפוס אותך שוטר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
שמע, אני ממש על הגבול להרים ידיים ולרדת מהנושא.

יש טסט או אין, יש רשיון נהיגה או אין, כן אשם או לא אשם, שתוי,עיוור, נכה בלי 2 ידיים,תחרות מהירות או לא, כל אלא הם סייגים לביטוח ומבוא להתפלפלויות.

תוקף הביטוח הוא לשנה וכשהוא נגמר אז הוא נגמר.

עשית מנוי ל 12 חוברות פלייבוי. לאחר 12 חוברות (ו 24 מארזים של לילי כריות) אתה מצפה לקבל עוד חוברות בלי לשלם?

תשלם-תקבל, לא תשלם-אין ביטוח!סוף דיון!

יניב

אם תתרכז בלקרוא אולי לא תהיה כל כך מתוסכל.

אם לא שילמת ביטוח חובה אז אין לך ביטוח חובה (אם כי, אם אני זוכר נכון, גם כאן יש תקופת חסד מסויימת?)

אם לא עשית טסט ושילמת ביטוח חובה יש לך ביטוח חובה.

מה לא ברור כאן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם תתרכז בלקרוא אולי לא תהיה כל כך מתוסכל.

אם לא שילמת ביטוח חובה אז אין לך ביטוח חובה (אם כי, אם אני זוכר נכון, גם כאן יש תקופת חסד מסויימת?)

אם לא עשית טסט ושילמת ביטוח חובה יש לך ביטוח חובה.

מה לא ברור כאן?

ורק להוסיף, אתה תמיד מגיע לטסט עם ביטוח חובה בתוקף (גם אם תם תוקף הטסט), אחרת אתה לא עובר טסט.

• תוכן חדש...