Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם לאורך זמן, ובנסועה סבירה יחסית(מ-60K עד 160K) מלבד החלפת קלאץ', ישנה עוד תחזוקה או פוטנציאל תקלות שיכולות להיות קשורות לגיר הזה?

ואם ספציפי, אז הכוונה יותר לגיר של ה-107 או של הסיטיגו

תודה לעונים.

פורסם

אני החלפתי מצמד לפני כ40 אלף ק"מ.

לא מזמן הגיר שוב התחיל לרעוד מאד לתת מכות ולהחליק - לימוד גיר ב400 שח פתר את התקלה.

הבנתי שהגיר של טויוטה נחשב לאמין יחסית למה שהולך בפיאט גרנדה פונטו.

מחיפוש קצר על הגיר של שלישיית הואגיות כמעט ולא ניתן למצוא מידע עלגבי בפורום.

אם הייתי רוצה לחפש שקט לטווח הארוך, לא הייתי הולך על הגיר הזה בעיקר אם מדובר בסביבה עירונית.

פורסם

חיפוש קצר של ASG(השם של הגיר בסיטיגו/מי/אפ) בפורום מעלה בעיקר שאלות על אופי פעולת הגיר ומקרה אחד של מכטרוניקס, אבל זה רק מהעמוד הראשון, וכדאי לחפש עוד ובפורומים בחול.

פורסם

גירים חד מצמדים שונים מרכב לרכב, ותלוי מאוד בנהג,

נהג פזיז ולא מנוסה יכול לשבוק מצמד אחרי 10K ק"מ.

ב301 למשל שנסעה כבר 53K החליפו לי את כל מנגנון הגיר כולל המצמד במסגרת אחריות, גם היתה חריטת גלגל תנופה, וזה בגלל תקלה שהיתה בגיר עוד מיומו הראשון על הכביש,

אך המוסכניק אמר לי בפירוש שהקלאטש שלי נראה חדש ויכול להחזיק עוד הרבה עשרות אלפי קילומטרים.

ברכבים ישנים יותר שהיו לנו, המצמד החזק יותר מ100K, כולל 301 2014, קורולה 2008, והיום יש לנו 301 2016, ולא דרשו שום תיקון עד אז.

יש לנו גם 108, אך היא רק עם 20K, כך שמוקדם לשפוט לגבי עמידות הגיר שלה, אפשר להגיד שהגיר החד מצמדי של ה108 הוא הכי נעים, חלק, וזריז לנהיגה מהגירים החד מצמדים האחרים שיצא לנו לנהוג עליהם, ובינתיים אחרי שנתיים על בכבישף האמינות מצויינת.

ה107 לפחות ממה שקראתי כאן בפורום זה שהיא מחליפה מצמדים בתדירות גבוהה מדי מהרגיל, אך לי לא היה ניסיון איתה, כךש מומלץ לבדוק את הנושא יותר לעומק מיוחד לדגם זה.

• תוכן חדש...