Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך ומשתכנע שבנק פועלים (בו הייתי מאז ומעולם ובעבר גם מאוד מרוצה) לא מספק לי את מה שאני צריך.

זה התחיל לפני חצי שנה כשבלי להודיע לי העבירו אותי מבנקאות פרטית לבנקאות אישית (כלומר, רגילה), מה שאומר שהבנקאית הקבועה שלי לא יכלה יותר לעזור לי, לא לטפל בבקשות דרך מייל וכו׳.

המשיך בהעלאת עמלות, הצעה לא אטרקטיבית למסלולי השקעה וכו.

בתכלס, אני רוצה בנק שירצה אותי בתור לקוח שלו.

קצת פרטים?

גם אני וגם אשתי עובדים בהייטק עם משכורות נאות, יש לנו תכנית השקעות לא גדולה, כנראה נרצה לקנות דירה עוד שנתיים-שלוש, אנחנו מנהלים שני חשבונות נפרדים וחשבון שלישי משותף ואני חושב שנכון להמשיך להתנהל ככה.

שנינו מאוד מעדיפים עבודה מול אפליקציה נוחה כשאפשר (בזה פועלים היו ממש אחלה, האפליקציה ידידותית ומאפשרת לעשות כמעט הכל), וכשאי אפשר - לשנינו אין זמן להגיע לסניף בנק בשעות הפעילות, אז נעדיף לשלוח מייל לבנאדם שאמור לעזור לנו.

יש לכם רעיון?

אני יודע שלבנק איגוד יש ריבית של 3 אחוז על יתרה עד גובה המשכורת למשך שלוש שנים, תנאים טובים למסחר בני״ע והטבה במשכנתא (לא מכיר את התחום עדיין, לא יודע מה ההטבה ואם היא שווה משהו)

לבינלואמי יש מענק של 1600 שח בפתיחת ״חשבון הייטק״ איזשהן הטבות בלקיחת משכנתא, והלוואות זולות.

בשני הבנקים אין עמלות עו״ש (או לפחות על מספר הפעולות שאנחנו כנראה נבצע)

אף פעם לא עברתי בנק. כמה זה מורכב?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני עברתי בנק לפני כמה שנים, זה לא מורכב. אחרי שסגרת את התנאים בבנק החדש, אתה פותח שם חשבון ואז נותן הוראות להעביר את הכל לשם, מה שלוקח כמה ימים עד שבועות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני עשיתי מהלך דומה לפני מספר שנים והעברתי הכל מדיסקונט לאיגוד. אני מאוד מרוצה - השירות טוב, אני מתקשר עם הבנקאית שלי במייל ישירות וכמעט לעולם לא נזקק להגיע לסניף.

דבר עם הבנקאים באיגוד, הם יסבירו לך איך להעביר את הפעילות - זה לא קשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני כ-15 שנה עברתי מבנק הפועלים (בנקאות פרטית, עאלק) לאיגוד, ומאז שם. מרוצה וממליץ.

עזוב פטור מעמלות ושאר גימיקים - מה שחשוב, שירות ותנאים.

:turn-l:
פורסם

מה זה תנאים, בעצם?

ריבית על יתרת זכות זה נחמד, לא?

מענק הצטרפות זה חביב

עמלות רכישה של ני"ע גם

אבל מה עוד אפשר לבקש?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני פחות מסתכל על הכמה שקלים לחודש של הפרשי העמלות ויותר על התקשורת, זמינות הפקיד האישי שלי ואיכות השירות.

אני במזרחי באינטרנט ומאוד מרוצה. אפילו מימון לרכב חדש קיבלתי בטלפון בתנאים מעולים בלי להגיע לשום מקום ובלי ריצות לשום מקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תפריד את שיקולי המשכנתא, אתה לא חייב לקחת אותה בבנק שבו מתנהל החשבון שלך ממילא, בבוא היום תעשה סקר ותחליט היכן לקחת.

אם ביום יום הבנק שלך מקשה עליך את ההתנהלות, תעבור.

אני גם חתכתי מפועלים לפני כמה שנים אחרי הצעות לא אטרקטיביות. כרגע אני בבינלאומי, שקלתי לעבור לאיגוד, אולי אעשה זאת בעתיד.

פורסם

הערה /שאלה לגבי פיצול 2 משכורות ל-3 חשבונות בנק - ייתכן שזה גורם לכל אחד מהחשבונות לא לעמוד בתנאי המינימום של חשבון מועדף המסכה אותך בבנקאות פרטית, הנחה בעמלות וכו''

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

יש היום מסלולי עמלות, נוח ופשוט. לבקש מעבר לזה צריך סכום מכובד יחסית או שייכות למועדון מסויים כמו שיש לך בהייטק.

מה זה הצעות לא אטרקטיביות למסלולי השקעה? אתה מתכוון לעמלות?

אני מניח שניסית לדבר עם הבנק שיחזיר אותך לבנקאות פרטית...

אתה יכול לקבל הצעה נגדית, לחזור לפועלים ולבדוק מה הם יכולים לעשות בשבילך? כמעט בטוח שתקבל שיפור.

אלא אם אתה בכל מקרה מעוניין לעזוב ויהיה מה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...