Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו של המכוניות במהיר ועצבני.. מכירים?

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כאלה אורות ניאון לקטנוע שלי.. ימאה ארוקס..

בצבע כחול..

דווקא זה נראה ממש טוב בלילה..

אגב מה המחיר של כזה דבר בכלל?

תודה רבה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אויי, באמת, הייתי אומר לך...לעזוב את השטויות האלו, אבל, זה יעשה אותך יותר בולט בלילה וזה

יכול רק להועיל. בכל מקרה, אין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלו. רק תדאג שמישהו שממש מבין בזה

יעשה לך את העבודה, כי לא רצוי שזה יפגע לך בתאורה הקדמית של הקטנוע. בהצלחה!

פורסם
אויי, באמת, הייתי אומר לך...לעזוב את השטויות האלו, אבל, זה יעשה אותך יותר בולט בלילה וזה

יכול רק להועיל. בכל מקרה, אין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלו. רק תדאג שמישהו שממש מבין בזה

יעשה לך את העבודה, כי לא רצוי שזה יפגע לך בתאורה הקדמית של הקטנוע. בהצלחה!

תאכלס? זה אחת הסיבות שאני רוצה לשים את זה..

לא במיוחד בשביל ה "פוזה"..

זה גם יפה, וגם יראו אותי יותר טוב בלילה, למה בלילה שאני נוסע אני מרגיש כאילו לאנשים או שלא אכפת להם שאני שם, או שהם לא רואים אותי..

וכן אתה צודק בקשר לתאורה הקדמית והאחורית..

רק צריך מאיפה לקנות וזהו :)

יש לי בן אדם שיעשה לי את זה..

פורסם

זה נחשב לשינוי מבני ברכב, דבר האסור ע"פ חוק

(ו...כן. שוטר עירני עמור להוריד גם את הערסים עם הונדה סיביק הלבנה שהתקינו אותם בשפריצרים של הוישרים)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
זה נחשב לשינוי מבני ברכב, דבר האסור ע"פ חוק

(ו...כן. שוטר עירני עמור להוריד גם את הערסים עם הונדה סיביק הלבנה שהתקינו אותם בשפריצרים של הוישרים)

אוקיי הגיוני ...שינוי מבני מתייחס לתוספות במבנה הרכב (נגיד סבל וארגז?) או שמתייחס גם לפריט קיים (הגדלת קוטר הצמיג לדוגמא).

פורסם
אוקיי הגיוני ...שינוי מבני מתייחס לתוספות במבנה הרכב (נגיד סבל וארגז?) או שמתייחס גם לפריט קיים (הגדלת קוטר הצמיג לדוגמא).

הכל כולל הכל

למעשה, גם הוספת גגון לרכב היא לא חוקית, אבל כאמור, מתעלמים מ"עבירה" שכזו

אורות כחולים? לא. שמעתי על נהגים שקיבלו קנסות על אורות כחולים

שבקעו מהרכב שלהם

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

טוב, אני בטוח שאם הנאון לא יבלוט יותר מידי אף שוטר לא יציק לך. אבל :lol: אז זה לא ממש יעזור לך וימשיכו להתעלם ממך (אגב, כמו שעושים לכולנו). אין מה לעשות צריך לחיות עם זה. תמיד תיסע עם המחשבה שאף אחד לא רואה אותך, כדי שלא יהיו לך הפתעות לא נעימות למניהן. תכנס ל www.fullgaz.co.il ותראה שיש שם כתבה על "הסוואה בתנועה"...שווה קריאה!

בדיוק חזרתי מקודם מחברה שלי וראיתי רכב הונדה לבן עם טונות של פלסטיקים ,ספוילרים ואיך אפשר בלי אגזוז לחץ...אבל מה שהיה מפתיע, זה שכל הלוח השעונים שלו היה מואר באור נאון בצורה מטורפת!!! אני לא מבין איך הוא רואה לאן הוא נוסע?!?!?!

פורסם
טוב, אני בטוח שאם הנאון לא יבלוט יותר מידי אף שוטר לא יציק לך. אבל :lol: אז זה לא ממש יעזור לך וימשיכו להתעלם ממך (אגב, כמו שעושים לכולנו). אין מה לעשות צריך לחיות עם זה. תמיד תיסע עם המחשבה שאף אחד לא רואה אותך, כדי שלא יהיו לך הפתעות לא נעימות למניהן. תכנס ל www.fullgaz.co.il ותראה שיש שם כתבה על "הסוואה בתנועה"...שווה קריאה!

בדיוק חזרתי מקודם מחברה שלי וראיתי רכב הונדה לבן עם טונות של פלסטיקים ,ספוילרים ואיך אפשר בלי אגזוז לחץ...אבל מה שהיה מפתיע, זה שכל הלוח השעונים שלו היה מואר באור נאון בצורה מטורפת!!! אני לא מבין איך הוא רואה לאן הוא נוסע?!?!?!

אז זהוא שהוא לא!!....זו בדיוק הסיבה שאתה צריך לצאת מנקודת הנחה שלא סופרים אותך מאלפית המטר.

נ.ב

יעקוב עזוב אותך מאורות, לך קנה איזה פריט מיגון שחסר לך(אולי) כמו מגן גב או איזה מגיני ברכיים או כל דבר שחסר...עדיף לא?

פורסם
אז זהוא שהוא לא!!....זו בדיוק הסיבה שאתה צריך לצאת מנקודת הנחה שלא סופרים אותך מאלפית המטר.

נ.ב

יעקוב עזוב אותך מאורות, לך קנה איזה פריט מיגון שחסר לך(אולי) כמו מגן גב או איזה מגיני ברכיים או כל דבר שחסר...עדיף לא?

עכברון איזה מסטול אתה, זה בדיוק מה שכתבתי!!! "תמיד תיסע עם

המחשבה שלא רואים אותך!" ולקנות עוד מיגון זה תמיד נכון!

פורסם
עכברון איזה מסטול אתה, זה בדיוק מה שכתבתי!!! "תמיד תיסע עם

המחשבה שלא רואים אותך!" ולקנות עוד מיגון זה תמיד נכון!

יש זו לא ביקורת עלייך אלא על המצב ההזוי שבו כל רכב מסביב הוא רוצח פוטנציאלי.....

וההמלצה היא ליעקוב ולכל בני הנוער (אם ניחשתי את גילו) עזבו אותכם מקישוטים....קנו מיגונים

פורסם

זה לא חוקי וכן שוטר יכול להוריד אותך מהכביש על דבר כזה.

אבל פשוט אתה שם מתג שקרוב ליד שלך ואם אתה רוא משטרה או משהו פשוט מכבים וזהו...

פורסם

בדיוק חזרתי מקודם מחברה שלי וראיתי רכב הונדה לבן עם טונות של פלסטיקים ,ספוילרים ואיך אפשר בלי אגזוז לחץ...אבל מה שהיה מפתיע, שכל הלוח השעונים שלו היה מואר באור נאון בצורה מטורפת!!! אני לא מבין איך הוא רואה לאן הוא נוסע?!?!?!

הוא לא רואה את הלוח שעונים ואת הדרך בגלל שהוא משכיב את הכיסא שלו כאילו הוא בבדיקה גניקולוגית...

השאלה היא כמובן, למה???

אולי כוחו של הרגל...

:rofl:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...