Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30N בארצנו

aharondahari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעריך שתעלה קצת יותר מ 308GTI וקצת פחות מקופרה.

קשה מאוד להתחרות בקופרה בישראל.

אם תהיה יקרה מדי - כל מי שמחפש ידני יקח TYPER שעדיפה בכל פרמטר.

צריכה בתכלס לקחת כמה מהלקוחות של ה 308.

פורסם
מעריך שתעלה קצת יותר מ 308GTI וקצת פחות מקופרה.

קשה מאוד להתחרות בקופרה בישראל.

אם תהיה יקרה מדי - כל מי שמחפש ידני יקח TYPER שעדיפה בכל פרמטר.

צריכה בתכלס לקחת כמה מהלקוחות של ה 308.

שלום

קצת בעייתי להמליץ על רכב שאין למאיר לנסיעת מבחן . כמה אנשים יקנו רכב שהם לא ראו ולא נהגו בו ?

פורסם (נערך)
מהיכן אתה שואב את הידע שיש נהגים בינוניים מינוס ושאנשים לא יודעים לתפעל את כלי הרכב.

אתה ממש כנראה מנותק מסצנת הספורט שיש בארצנו ומספר מסלולים חוקיים שיש ושיש רמה מאד גבוהה של נהגים.

יש הרבה רכבי vag ידניים וזה שיש גיר רובוטי רק נותן לך להגיע לביצועים מהירים יותר מאשר כל נהג עם גיר ידני.

אין לי קופרה אבל זו לא סיבה לקטול כל בעל קופרה שהוא רכב עם המון יכולות.

איש איש וטעמו ואם חשקה נפשך ביונדאי תתחדש.

ימים יגידו אם הרכב הזה יצליח בארצנו ואשמח לראותך עם רכב כזה בימי מסלול באחד המסלולים בארצנו ולהתרשם/להתאכזב.

מבחינתי כל רכב ספורטיבי מבורך שמגיע לארץ ואני לא קוטל רכב כמוך שלדעתי מבחינת ביצועים עדיף על זה.

כתבה מעניינת :

https://www.pistonheads.com/news/features/hyundai-i30n-vs-seat-leon-cupra-300/37178

מהכתבה אכן יש יתרונות ליונדאי בחלק מהפרמטרים אך עם שיפור שקיים זמין ל vag ייתרון זה נעלם מהר מאד.

תוספת: שוק השיפורים לרכבי vag עצום הן בארץ והן בעולם ואיני יודע אם קיים בכלל אופציה לשיפור ליונדאי בארץ.

עם שיפור קטן בתוכנה שמביא אותך ל 370 כ"ס ו 50 קג'מ ותוסיף שיפור מתלים אתה מקבל רכב שכבר לא יהיה בר תחרות ליונדאי

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

אני מסכים עם High Octane ככל שהבנתי אותו נכון.

אני מאמין שהוא לא התכוון לכל הנהגים המחזיקים ברכבים כאלה, אלא לרובם. ניתן להסכים כי רוב האנשים בארצנו קונים את הרכבים האלה כי הם פופולריים, יפים, חזקים וכי יש להם כסף. זה לא הופך אותם לנהגים טובים. זה שיש נהגים תותחים מהשורה הראשונה שגם נוהגים ברכבים האלו, זה ברור! אבל זה לא העניין. תסתכל על אנשים שנוהגים בלאון FR וצפונה. ההורים קנו להם את הרכב ליום הולדת.

הניהוג ברכבי VAG לא מסובך למדי בלשון המעטה. צריך ידע בסיסי בשביל להריץ את הרכבים בצורה טובה למדי. נהגתי ב- VRS שהייתה במשפחה - ההגה קצר, 2 סיבובים מנעילה לנעילה, משמע אם ההגה באמצע ואתה רוצה לסובב את כולו ימינה, דרוש סיבוב אחד בלבד עד הנעילה! בדיוק כמו בקארטינג.

מחשב ניהול המנוע, ה- ESC וה- XDS, שלא נדבר על ה- DSG שעושה עבודה מדהימה ושהוא נמצא אצלי במקום השני ברשימת הגירים האהובים עלי (במקום הראשון ידני, סורי :wink:) - אבל בינינו, בתכלס, בשורה התחתונה - מה הנהג באמת עושה ברכב חוץ מלהחזיק את הגז ולכוון את ההגה? את רוב העבודה הרכב עושה עבורך. נכון שיש אלמנטים של נהיגה נכונה ואייפקסים, או אלמנט של תת היגוי והיגוי יתר לצורך העניין, אבל תזוזה קלה עם ההגה לכאן או לכאן ואתה בחזרה בנתיב. בגשם הרכב נסע כמו בכביש יבש לחלוטין. יש לי רק מילים טובות על VAG, עם זאת - יש הבדל קיצוני מבחינת נהיגה בין ה- VRS לרכב כמו שלי לדוגמא - לג׳וק ניסמו, או לרכבים כמו רנו מגאן RS וכן הלאה. סה״כ אני בא להגיד שגם ילדה בת 17.5 יכולה לסוע יחסית מהר עם מכוניות כאלה (כל עוד לא עושים שטויות כמו להכנס לכיכר ב- 110 קמ״ש כמו שהבחורה עם האאודי עשתה - הסרטון רץ בפייסבוק). עם רכב כמו שלי סביר להניח שהיא תתקשה קצת יותר לצבור קצב.

לגבי שיפור הרכבים: אתה צודק. ב- VRS יכולנו לשים תוכנה והכח היה קופץ מ- 220 ל- 316 שזה הבדל עצום בטירוף!!!

אבל, ויש אבל - לא יודע כמה זה חכם להוציא מהמנוע 100% יכולת ולהריץ סשן בפצאל בימים חמים. מתכון לאסון, לפחות לעניות דעתי. גם לא חוקי ומבטל אחריות יצרן. ואם הביטוח יגלה שהרכב משופר, משמע ״עבר שינוי מבנה״ - הוא לא יהיה תקף. אלה שלושת הדברים שעוצרים אותי מלרוץ לגרישה לשים תוכנה.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

עומר :-)

פורסם
מהיכן אתה שואב את הידע שיש נהגים בינוניים מינוס ושאנשים לא יודעים לתפעל את כלי הרכב.

אתה ממש כנראה מנותק מסצנת הספורט שיש בארצנו ומספר מסלולים חוקיים שיש ושיש רמה מאד גבוהה של נהגים.

יש הרבה רכבי vag ידניים וזה שיש גיר רובוטי רק נותן לך להגיע לביצועים מהירים יותר מאשר כל נהג עם גיר ידני.

אין לי קופרה אבל זו לא סיבה לקטול כל בעל קופרה שהוא רכב עם המון יכולות.

איש איש וטעמו ואם חשקה נפשך ביונדאי תתחדש.

ימים יגידו אם הרכב הזה יצליח בארצנו ואשמח לראותך עם רכב כזה בימי מסלול באחד המסלולים בארצנו ולהתרשם/להתאכזב.

מבחינתי כל רכב ספורטיבי מבורך שמגיע לארץ ואני לא קוטל רכב כמוך שלדעתי מבחינת ביצועים עדיף על זה.

כתבה מעניינת :

https://www.pistonheads.com/news/features/hyundai-i30n-vs-seat-leon-cupra-300/37178

מהכתבה אכן יש יתרונות ליונדאי בחלק מהפרמטרים אך עם שיפור שקיים זמין ל vag ייתרון זה נעלם מהר מאד.

תוספת: שוק השיפורים לרכבי vag עצום הן בארץ והן בעולם ואיני יודע אם קיים בכלל אופציה לשיפור ליונדאי בארץ.

עם שיפור קטן בתוכנה שמביא אותך ל 370 כ"ס ו 50 קג'מ ותוסיף שיפור מתלים אתה מקבל רכב שכבר לא יהיה בר תחרות ליונדאי

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

בידיוק מה שPromer אמר.

אני שואב את הידע מהמסלולים, אתה לא מחדש לי כלום לגבי מסלולים חוקיים, אני הייתי בין הראשונים שהיו בפצאל, ואני מגיע פעם בחודש חודשיים למסלול. נתקבלתי בהרבה נהגים עם קופרות שמחזיקים אותם חודש ופעם ראשונה עולים על מסלול ועושים זמנים של נהגים מיומנים וטובים מאוד. אבל אז אתה שואל אותו היית עם בקרות או בלי? אומר לך בטח עם בקרות..

אז מה קרה פה בעצם? הנהג קיבל אגו בוסט שהוא נהג תותח עם מעט שומכאר,בפועל זה רחוק מהמציאות. ושוב אני לא מכליל אבל יש הרבה מאוד נהגים כאלה.

בנוסף לזה הקופרה וגם הגולף נותות לתת היגוי ולא להיגוי יתר, שזה טוב לנהגים לא מיומנים, אבל רכב הנעה קדמית שנכנס עם קצת היגוי יתר לסיבוב גם מוסיף לכיף וגם עוזר לך להדק פניות מהר יותר.

לגבי השיפורים, נכון שאפשר לשפר וואג ויש המון אופציות, אבל תכלס חוץ מהמסלול בבאר שבע אין צורך ב 370 כ"ס במסלולים בארץ.

פורסם
בידיוק מה שPromer אמר.

אני שואב את הידע מהמסלולים, אתה לא מחדש לי כלום לגבי מסלולים חוקיים, אני הייתי בין הראשונים שהיו בפצאל, ואני מגיע פעם בחודש חודשיים למסלול. נתקבלתי בהרבה נהגים עם קופרות שמחזיקים אותם חודש ופעם ראשונה עולים על מסלול ועושים זמנים של נהגים מיומנים וטובים מאוד. אבל אז אתה שואל אותו היית עם בקרות או בלי? אומר לך בטח עם בקרות..

אז מה קרה פה בעצם? הנהג קיבל אגו בוסט שהוא נהג תותח עם מעט שומכאר,בפועל זה רחוק מהמציאות. ושוב אני לא מכליל אבל יש הרבה מאוד נהגים כאלה.

בנוסף לזה הקופרה וגם הגולף נותות לתת היגוי ולא להיגוי יתר, שזה טוב לנהגים לא מיומנים, אבל רכב הנעה קדמית שנכנס עם קצת היגוי יתר לסיבוב גם מוסיף לכיף וגם עוזר לך להדק פניות מהר יותר.

לגבי השיפורים, נכון שאפשר לשפר וואג ויש המון אופציות, אבל תכלס חוץ מהמסלול בבאר שבע אין צורך ב 370 כ"ס במסלולים בארץ.

גם כשתבטל בקרות ב Vag הן לא יתבטלו ב- 100%. רק בקטנה שיהיה קצת יותר משחק.

פורסם

בקופרה שלא כמו בגולף, יש ביטול מלא של בקרות.

(ואני נוהג עם בקרות מבוטלות לחלוטין במסלול).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חדש לי.

מעניין למה ב VRS לא עשו ככה

פורסם

אתה לא קרוב להיות החתך האופייני של בעלי קופרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עבור רוב הרוכשים בקטגוריה, הפרש של 0.5 שניה ל 100 מכריע את נושא ה"אטרקטיביות" הרבה יותר מתכונה "ערטילאית" של איכות ניהוג/מעורבות. לכן הקופרה עם DSG ו300 סוסים מציעה חבילה שיווקית מנצחת.

עבור מי שאוהב לנהוג ה N, לפחות על סמך פרסומים מציעה חבילה מעניינת מאוד. בהשוואה ל טייפ R, יש לה יתרון של פחות מוחצנות ובתקווה המחיר.

פורסם

עלובה ביחס למה בדיוק? קבינה של I30 רגילה עם כמה נגיעות ספורטיביות ומושבי ספורט, אותו מתכון שמיושם בכל ההוט האצ'ים למיניהם.

פורסם

שקל מעל ל200 אלף יהיה תמחור הזוי. מצד שני, ליבואנים יש כל כך הרבה שיקולים כך שאין לדעת. הימור שלי - 220 אלף, לצערם של הרוכשים הפוטנציאליים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...