Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופ"ש הבא (30.11-2.12) אני עתיד להיות במרכז אירופה, והייתי רוצה להתייעץ עם חברי העוף-טופיק מה ניתן לעשות באיזור (בעיקר בהיבט טיולי נהיגה, או טיולים שמשלבים נהיגה).

בקיצור, מחפש המלצות לטיולי נהיגה/טיולים שמשלבים נהיגה באיזור לוקסמבורג. ראיתי שפריז/בריסל/פרנקפורט נמצאות במרחק שעות בודדות של נסיעה.

ראיתי שהנורברגרינג במרחק נסיעה גם כן אבל הרעיון להגיע לשם לבד דיי מלחיץ (מדובר במסלול מסוכן).

הייתי שמח גם לשלב נופים ו/או אוטובאהנים.

תודה לעוזרים!

Gn'f'R

פורסם (נערך)

נתחיל בכך שלוקסמבורג ממש אינה מרכז אירופה, היא בהחלט במערב.

שנית, אתה מדבר על סופ"ש, ואם נוריד את שעות הטיסה (מתי אתה נוחת ומתי ממריא, ומהיכן?) נותרים יומיים וחצי בקושי.

באיזה הרכב אתה נוסע?

האם יש לך התחייבויות בתוך אותם יומים וחצי - מקומות וזמנים שבהם נוכחותך מחוייבת?

האם כבר הזמנת מלון?

אני מבין שאינך מהמטיילים הגדולים, מאלה שיוצאים לחו"ל 4 פעמים בשנה. אם כך, לדעתי עדיף לך להפחית בכבישים ולהרבות באתרים.

כאשר אני מסתכל במפה המקום הראשון שקופץ אל מול עיני כאשר אני מקליד "לוקסמבורג" ביא העיר טריר (Trier) שבגרמניה. פנינה שתוכל לבלות בה יום שלם ולא לשבוע. קצת יותר רחוק - מיינץ, מולדת הדפוס (עם מוזיאון לתולדות הדפוס ועוד כמה מקומות), והעיר היידלברג עם המצודה והעיר העתיקה שלה. לדעתי שלוש הערים האלה יסגרו לך יופי של טיול, עם טעימה של אוטובאהנים, קצת נופים בהרים ועל גדת הריין והנקאר, ואם אתה רוצה קצת היסטוריה יהודית - ערי השו"ם (שפייר, וורמס ומיינץ. אישית ביקרתי בשתי האחרונות).

אופציה אחרת - מערבה, לבלגיה. הרי הארדנים, ולהרחיק עד בריסל, גנט וברוז'.

חשוב מאד - נהג לפי כל הכללים, הקפד על הצמדת לנתיב הימני, על המנעות מעקיפה מימין, על נהיגה במהירות המותרת (שולי הטעות המותרים באירופה קטנים מאד) ולמד היטב את התמרורים ובמיוחד הרמזורים, הם שונים מהותית משלנו!!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מגיע בגפי ללא תוכניות מיוחדות או מגבלות (מלבד עניין החזרה לשינה בלוקסמבורג), שבת-ראשון פנויים לי לחלוטין.

sperial תודה, ההמלצות שלך נראות טובות ואקח אותן בחשבון.

Gn'f'R

פורסם

דרך אגב, בלוקסמבורג עצמה לא הייתי, אבל הצצה קטנה ברשת מראה שיש ב לא מעט מה לראות. בתוך האיר כנראה שהדרך הטובה להתניידות היא בתח"צ - אבל, כאמו, מעולם לא בדקתי זאת.

לגבי נהיגה - חפש בפורום הזה או בפורומים ייעודיים המלצות, חבל להסתבך ולספוק קנסות כבדים.

אני חוזר ושואל - באיזה שדה אתה נוחת ומתי אתה מגיע, וכך גם לגבי הדרך חזרה. יש לכך משמעות בבחירת המסלול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...