Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז זה קרה לנו בפעם הראשונה בחיים.

גנבו הלילה לחברה שלי את הרכב שלה, קאיה פיקנטו מודל 2016 כחולה, דגם EX עם סנרוף ופאקינג 19KM על השעון :( מ.ר. 65-900-38

בכל מקרה עיכלנו כבר את הבשורה שהרכב כבר לא יחזור, מה שיותר נורא זה שהיו בו חפצי יקרי ערך - לפטופ HP כסוף וקורקינט לבן כאשר שניהם בשווי כולל של 8000 שקל.

לרכב כמובן יש ביטוח מקיף וכל מה שצריך, השאלה האם נקבל החזר גם על החפצים שהיו ברכב?

הגניבה הייתה נקייה באזור התעשייה של יהוד ברחוב התעשייה ליד סופר ברקת באזור די חשוך, ולא, לא גררו את הרכב, אין לו איתוראן, כמו שאמרתי הגניבה הייתה נקיה, ללא זכוכיות ככה שהם לא רצו את הלפטופ או הקורקינט שהיה מכוסה בסדין של מיטה, אלא ממש את הרכב, היינו בתחנת המשטרה ובהתחלה אמרו שהוא לא גניב, אבל אחרי שאמרנו להם שזה היה ביהוד, הם אמרו ששם זה דווקא גניב.

כשיצאנו ממועדון הגריי שנמצא שם קרוב הייתה לי הרגשה רעה שדווקא במקום החשוך הזה יש חשש לגניבת הרכב, הגענו וחשכו עינינו.

מה שכן, לפני שהחנינו שם (אלכסונים כחול לבן) החנינו בכניסה של מוסך "הרותם" כדי שיהיה קרוב למועדון, מפה לשם אחרי חצי דקה הופעלה אזעקה על ידי גלאים שכאילו אסור להחנות שם או משהו, אני לא יודע עד כמה זה קשור לאירוע שלנו, אבל אי אפשר לדעת, יש להם שם מצלמות וכו'.

אשמח לעצות מועילות מה עושים מכאן והלאה וטיפול מול הביטוח לגבי הרכב עצמו וחפצי הערך של שהיו באוטו.

ויאללה.. תכף נפתח שרשור לגבי רכב מיני מומלץ, פיקנטו?

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

מצטער בצערכם.

אין שיפוי על חפצי הערך שהיו באוטו.

הטיפול מול הביטוח פשוט, פנו לסוכן והוא ידריך אתכם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אגב,

לפני כחודש דפקו את האוטו הנ"ל והרכב עבר עבודת פחחות והופעל ביטוח מצד הפוגע.

שילמנו על הנזק בצ'ק דחוי כמו שעושים והדו"ח שמאי נשלח אך טרם טופל מבחינת הביטוח.

מפה לשם הם חייבים לנו סכום מסויים על הפגיעה, השאלה האם הם יחליטו משום מה שזה לא מגיע לנו רק בגלל עצם הפעלת הביטוח על הגניבה?

Polo 2012

פורסם (נערך)

תאונת הפחחות והגניבה יטופלו בנפרד. שני אירועים שונים. דבר עם הסוכן שלך.

הקשר היחידי בין שני האירועים : ייתכן שהם יתנו פחות מהמחירון עפ דו"ח השמאי של הפחחות. כמה היתה ירידת ערך בתאונה ?

גניבה אינה הפעלת ביטוח רגילה ואיך בה השתתפות עצמית או רישום בהיסטוריית תביעות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לצערי אני יכול לחלוק את המקרה שלי: לפני כחודש בפעם הראשונה בחיי נגנב הרכב שלי. כמו במקרה שלכם גם כאן מדובר ברכב שמור מאוד עם ק"מ נמוך מאוד. גם במקרה הזה סיפרו לי על חושך שהיה באופן חריג בחניית הבניין וגם כאן אבדו מספר חפצים שהיו באוטו. גם לי לא היה איתוראן והעבודה הייתה נקייה - שום זכוכיות שבורות או סימנים חריגים במקום שבו הרכב חנה.

מניסיוני מול חברת הביטוח (לא עובד עם סוכן, ישירות מול הביטוח) כל מה שעשיתי היה לדווח במיידית למשטרה ולחברת הביטוח. בהמשך ניגשתי לתחנת המשטרה להגיש תלונה, לא כי חשבתי שבאמת המשטרה תעשה משהו אלא כי זה מסמך שחייבים להגיש לחברת הביטוח. לאחר שבוע קיבלתי מכתב ממשטרת ישראל על סגירת התיק "מחוסר עניין לציבור" או משהו דומה.

תביעה על גניבת רכב לא מעלה את הפרמיה החודשית ואין שום השתתפות עצמית. היה חוקר של חברת הביטוח שבא לגבות עדות, סיפקתי את כל המסמכים שחברת הביטוח ביקשה + מפתחות הרכב ולאחר כשלושה שבועות קיבלתי את הכסף.

חצי הכוס המלאה- מקבלים מחירון על הרכב, משהו שלא הייתי מקבל אם הייתי מוכר בעצמי. אין פיצוי על חפצים שהיו באוטו.

חצי הכוס הריקה - כל השאר. :-(

פורסם

גניבת רכב זה דבר מבאס אבל נפוץ.

מה שכן, לעולם לא משאירים מחשב, ובטח שלא קורקינט חשמלי באוטו.

אפילו לא לחמש דקות. לא משנה איפה. לקח כואב להבא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...