Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להגיע לשם להחתים על פטור מתיאוריה עבור רישיון לקטנוע. אפשר להגיע ב-8 או שיש תור קשוח כמו בבני ברק וצריך להגיע לתפוס מקום שעה לפני?

מישהו יודע למה בשנת 2018 למרות שהכל במחשבים, עדיין צריך להגיע פיזית להחתים את הטופס הירוק? איך זה לא יוצא אוטומטית מהמחשב הרי זה מחובר למחשבי משרד הרישוי.

פורסם
תוריד את האפליקציה my visit קבע לך תור ותימנע מתורים

תודה, אבל האפליקציה ביקשה ממני את המיקום שלי, ואחרי זה את תעודת הזהות שלי. אני כרגע אוותר על השירותים שלה.

אם למישהו יש מידע נוסף אשמח.

פורסם

לפני חצי שנה הגעתי לשם ב7:55 בבוקר למטרה זהה לחלוטין (פטור מתיאוריה לאופנוע) והיו לפני משהו כמו 10 אנשים.

כשהדלת הנפתחה היתה איזו בהמה/שתיים תורניות שנדחפו אבל רובם היו צריכים דברים אחרים ובתור הרלוונטי היתה בסה"כ בחורה אחת לפני. ב8:05 כבר הייתי בחוץ.

מה שכן, אני חושב שהם שיפצו/שינו את המקום ואין לי מושג אם המצב השתנה בעקבות זאת (לטובה או לרעה).

פורסם
לא שאני מזלזל בפרטיות שלך אבל מה הבעיה להזין ת.ז?

זו מערכת הזמנת תורים רשמית של משרד התחבורה..

זאת אפליקציה של גוף פרטי שלא ברור איך ומה הוא עושה עם תעודת הזהות. ב 3 מסכים ראשונים ביקשו ממני מיקום, סלולרי ומספר תעודת זהות. יכול להיות שהכל אמור להיות שימושי, אבל אם לא מסבירים מה השימוש שנעשה בנתונים האלה, והיכן זה נשמר ועד מתי, זה לא מקום שאני רוצה להשאיר בו פרטים.

משרדי ממשלה בישראל גם לא בדיוק מצטיינים בתחום השמירה על הפרטיות.

פורסם
אני רוצה להגיע לשם להחתים על פטור מתיאוריה עבור רישיון לקטנוע. אפשר להגיע ב-8 או שיש תור קשוח כמו בבני ברק וצריך להגיע לתפוס מקום שעה לפני?

מישהו יודע למה בשנת 2018 למרות שהכל במחשבים, עדיין צריך להגיע פיזית להחתים את הטופס הירוק? איך זה לא יוצא אוטומטית מהמחשב הרי זה מחובר למחשבי משרד הרישוי.

מאז שהם עברו למיקום חדש בקניון הכל הולך מהר יותר, הייתי שם פעמים כך שזה לא משהו חד פעמי.

לגבי טופס ירוק לך לתור המהיר, לא צריך לקחת מספר.

• תוכן חדש...