Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שאתם מעלים מחשבה בראש.....

ישבנו כמה חברים לפטפוט קליל. צץ נושא של השכרה וכ'ו נזכרתי שלפני כמה שנים שכרתי רכב ולאחר תלונה על פנס אחורי לא תקין התגלתה הפתעה כנראה אחד השוכרים לפניי "עקץ" את כל מכלול הפנס האחורי ונשארה רק הבקלית אז זה לא ממש עניין אותי (מתחתנים פעם אחת...) .אבל עכשיו צצה לי שאלה מטרידה איך חברת השכרה מבטיחה לעצמה שהרכב לא הוחזר כשמחשב גיר-צירייה אנא עארף לא הוחלף בחלק תקול ע"י השוכר...נראה לי שהבנתם....

הדיון תאורתי!!!! ולא נראה לי שאני מעלה רעיונות לראש קלוקל.כי אם לי עלה בראש מן הסתם לעוד כמה ברנשים לפניי וגם לחברות עצמם זה עלה מתישהו אז איך זה הולך באמת?

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

קורה הרבה פעמים . כשמתגלה וניתן להוכחה כמו למשל תאריך יצור של חלק תקול לא תואם לגיל הרכב או פגיעה לא מתקבלת על הדעת , פותחים בחקירה טכנית שממצאיה מובילים להסדר או תביעה פלילית ומשפטית. אל תדאג הרוב המקרים הגנב מעדיף לשלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ITSIK A באמת? ואם אחד הלקוחות ששכרו את הרכב התעסק עם הרכב ונגע לו בחלקים, ובנתיים הרכב כבר עבר 10-15 ידיים של השכרה, ומגלים את זה רק בטיפול פעם בשנה או 30,000 ק"מ? לך תוכיח מי מ-20 הלקוחות התעסק ברכב. מסקנה: תזהרו מרכבים מהשכרה, ואם אתם מתכוונים לרכוש רכב שהיה בהשכרה, אז לבדוק אותו ב-10 עיניים.

פורסם

מניסיוני, ואני שוכר לא מעט פעמים, יש כמה פרקטיקות בסיסיות שהחברות השכרה נוקטות שקלות ליישום ותיפעול ומונעות עקיצות נפוצות.

החברות מודעות לסיכון האפשרי ומצד שני בהחזרת הרכב השכור אין אפשרות לבדיקה עמוקה מדי כזו שתגלה למשל החלפת מחשב.

מה כן בד"כ נהוג?

1. שימו לב שבהרבה חברות הצמיגים צבועים בסימון מסויים זוהר. אם החליפו לצמיג אחר מייד הבודק בהחזרה יכול להבחין בחריגה.

2. הטבעה/סימון מיוחד/מדבקה על המצבר. קל לבדיקה.

פורסם

בחיים לא פתחו לי מכסה מנוע שהחזרתי רכב.

גם שעבדתי בחברת ליסינג ולקחתי כל יום מעל 10 רכבים מסניף ההשכרה ליד הבית אף אחד לא פתח לי מכסה מנוע בהחזרה או בלקיחה.

אני מניח שאפשר לעקוץ.

נניח מצבר - אני מתקשר לחברת ההשכרה - המצבר מת.

באים ורואים שזה מצבר מאוד ישן שמישהו החליף פעם - מאיפה להם שאני החלפתי?

זה לא כמו נזקים שאני מסתובב ורואה.

פורסם

החברות לא מתגוננות ואין להן סיבה מספיק טובה להתגונן.

המקרים האלה נדירים, ואין שום היגיון כספי ביצירת מנגנוני הגנה שעולים זמן וכסף

כשב-99 אחוז מהמקרים הרכב יושכר לאדם נורמטיבי שלא מתרגם מחשבות תיאורטיות כאלה למעשים.

בנוסף לכך, שוכרים מספקים כל כך הרבה פרטים אישיים לחברות ההשכרה לפני לקיחת הרכב,

שזה סיכון מיותר מצד הגנב התיאורטי / פוטנציאלי. יותר מדי קל לאתר אם מחפשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בטוח שחברות השכרה מודעות לתופעה, ומגלגלות את ההפסד על השוכר או הקונה העתידי של הרכב, כמו שסופרמרקט מודע שיהיה לו אחוז מסויים של מוצרים שיינזקו או ייגנבו, ומחשיב את זה במחירים.

חוץ מזה, חברת ההשכרה לא התחתנה עם הרכב. אחרי 3 שנים הוא יימכר לקונה תמים עם אחריות על גיר ומנוע שלא כוללת גיר ומנוע, ולך חפש אחר כך מי החליף מה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואם מישהו בא ולוקח את הרכב המושכר, מחליף לו את הצלחות ורפידות הבלם החדשות בגמורות, מה זה יעזור שאתה מצלם?
צלחות ורפידות סיניות של מאזדה 2 עולים לחברת השכרה 300 שקל. מי שרוצה כאלה משומשות שיבושם לו
  • תוכן חדש...