Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לעברת שם פרטי/משפחה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערבית היא שפה רשמית בישראלי, במגזר הערבי לומדים בבתי ספר בערבית.ץ.

כבר לא (עברית היא השפה הרשמית היחידה).

https://he.m.wikipedia.org/wiki/מדיניות_לשונית_בישראל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה בעצם אתה שואל?

למה לא מקימים חינוך ברוסית עבור כ 200 אלף רוסים אתניים שהגיעו לארץ במסגרת חוק השבות, כמשפחות מערבות? :-)

פורסם

לא, זה נראה לי קצת מיותר.

בטח לא מהמיסים שאני משלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אסור להן. גני עיריה כפופים למשרד החינוך, זה בדיוק כמו שמורה בבית ספר לא יתחיל לדבר בשפה אחרת.

תיאוריה לחוד ומציאות לחוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מכיר מקרים כאלה. אם אתה אומר שיש, לא אתווכח.

בכל מקרה, זה לא אמור להיות כך.

אני כמובן לא מדבר על מצב של גננת שאומרת ברוסית כמה מילים בשקט בצד לילד שמתקשה בהבנה, אלא על דיבר מול כל ילדי הגן ברוסית.

פורסם

לדעתי וודים יכול להפוך בקלות לדוד, באנגלית David וזה ממש קרוב ובינלאומי. אפילו בערבית זה דאוד.

שם משפחה - הכל הולך. החל מדוד שמרון ועד דוד מלך הפלאפל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...