Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זה מכרה זהב...

אתה זורק את הקרוז על פני המים, וזה חוזר אליך למוסך להחלפת טורבו, מיכל עיבוי, נוזל קירור וכן הלאה.

זורקים את לחמם על פני המים.

פורסם
בעקרון הסיבה העיקרית למחירים הנמוכים הוא...היבואן, שהוא גם הבעלים של חברת ההשכרה AVIS. משיקולים עיסקיים לא ברורים הוא בר להציף את השוק במכוניות יוצאות ליסינג/השכרה במחירים מגוחכים מה שגרם לקריסת השוק של הדגמים הללו.

כפי שכבר כתבו לפני, המנועים בד"כ אמינים אם מטופלים לפי הספר, אם ידוע לי על מס' מקרים שמנועי טורבו שטופלו לפי הספר "הלכו" והוחלפו בחדשים תחת אחריות.

תיקון קל, היבואן הוא בעל חברת סיקסט אבל זה לא ממש משנה שם החברה. הצפה של השוק גוררת ירידת מחיר .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מטחנה= אוכלת דלק

הקשר בין עוצמת המאוורר של המזגן לצריכת הדלק זניח מאוד. הנושא נידון בפורום הרבה פעמים, תעשה חיפוש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
תיקון קל, היבואן הוא בעל חברת סיקסט אבל זה לא ממש משנה שם החברה. הצפה של השוק גוררת ירידת מחיר .

נדייק,

הצפה של השוק ברכבי ליסינג ברמת גימור נמוכה יוצרת הצפה וביקוש נמוך.

בלי יותר מידי נסיונות לשווק לפרטיים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תיקון כבד -

היבואן של אופל הוא סיקסט .

Umi+ avis משפחה.

הרעיון הוא לא להציף את השוק , זה תופעה... שנגררת עקב הליסינג.

אף אחד לא רוצה להציף את השוק בגרוטאות משומשות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לשברולטים האלו גם תדמית של זללניות דלק. אולי כדאי שתשכיר רכב כזה לשבוע שבועיים ואז תחליט לגבי צריכת הדלק.

רחובות אילת אמנם בלי מזגן על אותו מיכל זה זללן בשבילך? בשבילי זה סבבה

פורסם

כפ שכתבו לפני, למודל קשה להתרומם אחרי ניסיון רע. היה לי איזה זמן מודל 2010 והרכב היה מין רמאות כזו, מבחוץ נראה בסדר+, אוטו "אמיתי", אבל בפועל עגלה מוחלטת, גיר עצלן, זללן, והכל מרושל ולא איכותי. המודל החדש ממה שאני שומע הרבה יותר טוב ואם אתה קונה כדי להשתמש ולא כדי למכור נראה VFM טוב.

• תוכן חדש...