Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב הוא גולף tsi 2008 1.4

היום בבוקר הרכב נכבה שניה אחרי הנעה, ניסיתי לתת גז מיד איך שהניע, גם לא עזר.

שמתי לב שכנראה השאירו לי את הרכב ללא דלק, נסעתי שמתי 3 ליטר בבקבוקים ומזגתי למיכל, הרכב הניע והבת זוג שלי נסעה איתו לתחנת דלק ותידלקה עוד כ10 ליטר.

אחרי חצי שעה התקשרה ואמרה שהרכב שוב מניע ומיד נכבה.

רעיונות?

פורסם

הוא נכבה באמצע נסיעה או שלאחר כיבוי מניע ומיד נכבה?

יתכן וזה קשור לדלק...מתי הוחלף פילטר דלק לאחרונה?

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

במקרה הטוב מסנן הדלק נסתם מהג'יפה שנשארה בתחתית הטנק,כאשר בעצם נוסעים על הרזרבות.(אם כי בשרשור שיגיע בהמשך יש דעות סותרות על העניין).

במקרה הרע,משאבת הדלק סיימה את חייה. עקב התחממות- ראה שרשור דומה https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?315228-%D7%AA%D7%93%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%9A

אם אתה גר באיזור המרכז,ממליץ לגשת למוסך רון (גם אם בגרירה) להמשך אבחון וטיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נכבה במקום שניה/2 אחרי ההנעה.

מה שמוזר לי שאחרי שמילאתי דלק (3 ליטר) הרכב הניע ישר ונסעה יפה מאד ללא שום בעיה, ואחרי שהבת זוג שלי מילאה עוד וחנתה למשך 15 דק הוא שוב הניע לשניה ונכבה.

• תוכן חדש...