Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול התפרקה הידית הילוכים של הלאנסר שלי. הפלסטיק בפנים נשחק לגמרי ונשבר.פעם שנייה שזה קורה. בפעם הראשונה הצלחתי לשפצר עם ספייסר מאולתר מפלסטיק אבל גם הוא נשבר וגם עוד חלק בפנים.

יש לציין שהגיר עובד ומתפקד אבל הידית גלויה. לא מראה אסתטי וגם טיפה כואב באצבע להעביר הילוכים ☺️

חוץ מפרוקיה, האם ניתן להזמין ידית גנרית באינטרנט שתתאים? יש 2 ברגים שמחברים את כל המבנה בפרונט של הידית.

תודה לעוזרים!

פורסם

מצאתי מוכר ישראלי באי-ביי שמוכר בדיוק את החלק הזה. הזמנתי בהתאם למק"ט. תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

היי יש לי לנסר מ2006 ביינתים עוד לא קרה לי את מה שאתם מתארים אבל אני שוקל בחום להזמין את החלק ולהחליף , כיצד מתבצעת ההחלפה הל הפלסטיק ? , מה בעצם המנגנון הזה עושה?

פורסם

החלק הגיע ועכשיו הידית עובדת טוב אבל צצה בעיה נוספת - הפלסטיק שמתחבר בחלק התחתון של הידית נשבר חלקית ועכשיו הידית מחוברת בבורג אחד בלבד. לא מצאתי את המק"ט שלה - מישהו יוכל לעזור?

פורסם

תודה על העזרה. זה אכן המקט אבל מדובר על הידית כולה. כנראה שלא קיים החלק בנפרד. עולה מעל 40 דולר.. אני חושב שאמתין ליד הגורל ויד הבורג הבודד שמחזיק את העסק.

איפה אתה מוצא את המקטים?

• תוכן חדש...